Διαζύγιο «βόμβα» στο Χόλιγουντ - Ποια πασίγνωστη ηθοποιός χωρίζει έπειτα από 12 χρόνια γάμου - iefimerida.gr

Διαζύγιο «βόμβα» στο Χόλιγουντ - Ποια πασίγνωστη ηθοποιός χωρίζει έπειτα από 12 χρόνια γάμου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την Γκουίνεθ Πάλτροου και τον Κρις Μάρτιν ένα άλλο αγαπημένο ζευγάρι του Χόλιγουντ φαίνεται ότι οδηγείται στο διαζύγιο έπειτα από 12 χρόνια γάμου.

Ο λόγος για την Τζούλια Ρόμπερτς και τον Ντάνι Μόντερ. Σύμφωνα με το περιοδικό «Star», ο λόγος του διαζυγίου είναι η ανεξέλεγκτη ζήλια της ηθοποιού, που δεν σταματάει να κάνει σκηνές στον Μόντερ πεπεισμένη πως εκείνος την απατάει. Μάλιστα, ο τελευταίος ισχυρίζεται πως η σύζυγός του ελέγχει συνεχώς τόσο τα μηνύματα και τις κλήσεις στο κινητό του όσο και τα e-mail του!

Οι δυο τους, έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τα δεκάχρονα δίδυμα Χέιζελ Πατρίτσια και Πίνους Γουόλτερ και τον εφτάχρονο Χένρι. Αν όντως το ζευγάρι οδηγηθεί στο διαζύγιο, αυτό θα είναι το τρίτο για την Τζούλια Ρόμπερτς καθώς πριν παντρευτεί τον Μόντερ, ήταν παντρεμένη με τον Λιλ Λόβετ αλλά και με τον Κίφερ Σούδερλατ. Με τον τελευταίο ο γάμος είχε κρατήσει μόλις... 24 ώρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ