Τα ζώδια της Κυριακής 25 Μαΐου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Κυριακής 25 Μαΐου

Τα ζώδια της Κυριακής 25 Μαΐου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Για σας τους Κριούς η Παρασκευή είναι κατάλληλη μέρα, για να συζητήσετε με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας και να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Γενικότερα, μπορείτε τώρα να προωθήσετε τα σχέδιά σας, ειδικά αν αφορούν οικογενειακά και οικονομικά σας θέματα. Το Σαββατοκύριακο, όμως, η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο μπορεί να σας κάνει απρόβλεπτους και εκρηκτικούς, με αποτέλεσμα να δημιουργείτε ένταση στο περιβάλλον σας. Αρχικά, μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου, επηρεάζεστε εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στο τέλος Μαρτίου, ενώ το βράδυ του Σαββάτου και την Κυριακή εσείς που έχετε γεννηθεί αρχές Απριλίου. Για σας που έχετε γεννηθεί τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, από 14 Απριλίου και μετά, τα πράγματα είναι αρκετά καλά. Η Αφροδίτη στο δικό σας δεκαήμερο ευνοεί τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, όπως επίσης και τις επαφές σας με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Μην τρέχετε όταν οδηγείτε και προσέχετε τις σχέσεις σας, αν θέλετε να τις διατηρήσετε.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους η Παρασκευή είναι μια πολύ καλή μέρα, για να δείτε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Μπορείτε ακόμη να προωθήσετε οικονομικά θέματά σας. Ενδεχομένως ο Κρόνος, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, να δημιουργεί εμπόδια σε σχέσεις και συνεργασίες, ωστόσο αυτές τις μέρες θα μπορούσατε να τα ξεπεράσετε, κάνοντας μια ειλικρινή συζήτηση. Την επόμενη εβδομάδα η Αφροδίτη περνά στο δικό σας ζώδιο, για να επιλύσει θέματα που τυχόν σας απασχολούν. Ένα οικονομικό θέμα σας, όμως, μην το αφήσετε για την επόμενη εβδομάδα, γιατί ενδεχομένως τότε να υπάρξουν κάποιες ανεπιθύμητες εμπλοκές.

Δίδυμοι

Για σας τους Διδύμους η Παρασκευή προσφέρεται για να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή, η οποία έχει να σας δώσει πολλά. Το Σαββατοκύριακο ενδεχομένως να δείτε φίλους αλλά θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στα σχέδιά σας. Πάντως, το τέλος αυτής της εβδομάδας, ή και η αρχή της άλλης, είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για να προωθήσετε κάποια σχέδια, τα οποία είναι σημαντικότατα για σας, τόσο σε οικονομικό όσο και σε εργασιακό επίπεδο. Μην αφήνετε τίποτε για την ερχόμενη εβδομάδα, γιατί υπάρχει πιθανότητα παραπλάνησης. Μπορεί λάθη που έχετε κάνει παλαιότερα να έρθουν τώρα στην επιφάνεια, ενώ δεν αποκλείεται ακόμα και να σχολιαστείτε. Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι θα θελήσουν να σας σχολιάσουν. Ρυθμίστε λοιπόν αυτό το τριήμερο τα θέματα που ενδεχομένως έχετε. Δείτε φίλους, προωθήστε τα οικονομικά σας θέματα και ασχοληθείτε με τα παιδιά ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η ερωτική σας ζωή μπαίνει σε νέα πορεία.

Καρκίνος

Για σας τους Καρκίνους η Παρασκευή είναι μια πάρα πολύ ωραία μέρα, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Αν έχετε γεννηθεί μετά τις 8-10 Ιουλίου, μια μοναδική όψη μπορεί να βοηθήσει τα σχέδιά σας. Τα οικογενειακά θέματα δεν θα λείπουν. Ο Άρης, που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ζυγό, δημιουργεί εντάσεις, οι οποίες συνεχίζονται για σας που έχετε γεννηθεί αρχές Ιουλίου. Μην αφήνετε οικονομικά σας θέματα για την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς υπάρχει η πιθανότητα να σας παραπλανήσουν. Το Σαββατοκύριακο θα υπάρξει ένταση αλλά και κάποιες αλλαγές στον κοινωνικό σας χώρο, ενώ γενικότερα ίσως υπάρξει διάχυτος εκνευρισμός. Οι Καρκίνοι των τελευταίων ημερών μπορείτε να περάσετε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, προσέχοντας παλαιότερες υποθέσεις που έρχονται τώρα στο προσκήνιο.

Λέων

Εσείς οι Λέοντες βρίσκεστε σε μια πολύ καλή φάση, με τους φίλους να βρίσκονται κοντά σας. Το Σαββατοκύριακο μπορεί να κάνετε μετακινήσεις, ταξίδια ή να δείτε ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Η Αφροδίτη ευνοεί ιδιαίτερα εσάς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Εσείς θα έχετε ατελείωτες μετακινήσεις και συζητήσεις, οι οποίες «καίνε». Μην τρέχετε όταν οδηγείτε και προσέχετε όταν χειρίζεστε μεταλλικά αντικείμενα. Οι συναισθηματικές συναντήσεις είναι πολύ ευνοϊκές για σας. Πάνω από όλα, ρυθμίστε ένα οικογενειακό σας θέμα, το οποίο είναι σημαντικό για σας.

Παρθένος

Παρθένοι μου, την Παρασκευή η Σελήνη βρίσκεται απέναντι από το δικό σας ζώδιο. Από αυτή τη θέση ευνοεί ιδιαίτερα τις συζητήσεις με τον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας, υπό την προϋπόθεση ότι ακούτε και τις δικές τους απόψεις. Από την ερχόμενη εβδομάδα η συναισθηματική σας ζωή μπαίνει σε νέο πλάνο, αν και για σας που έχετε γεννηθεί στα τέλη Αυγούστου έρχονται και πάλι στο προσκήνιο τυχόν παλαιότερα λάθη σας. Κάποια θέματα, στα οποία δεν έχετε ακολουθήσει τον δρόμο της αλήθειας και της σύνεσης, κάποια θέματα, στα οποία παρασυρθήκατε στον δρόμο της ουτοπίας, έρχονται τώρα στο προσκήνιο. Η Αφροδίτη περνά την επόμενη εβδομάδα στο ζώδιο του Ταύρου, για να ευνοήσει την συναισθηματική σας ζωή και να σας ανοίξει δρόμους για ταξίδια. Τα έξοδά σας τρέχουν. Ωστόσο είναι μια πάρα πολύ καλή περίοδος, κατά την οποία αργά και σταθερά μπορείτε να δείτε τα σχέδιά σας να πραγματοποιούνται κατά τον καλύτερο τρόπο.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς η Παρασκευή είναι μέρα που προσφέρεται για να ρυθμίσετε θέματα της εργασίας σας. Το Σαββατοκύριακο η Σελήνη, απέναντι από το ζώδιό σας, δημιουργεί ένταση σε σας που έχετε γεννηθεί αρχές Οκτωβρίου. Προφυλαχθείτε από κρυολογήματα, μικροατυχήματα και μην τρέχετε όταν οδηγείτε. Ένα επαγγελματικό σας σχέδιο έρχεται τώρα στο προσκήνιο, βοηθώντας τις επαγγελματικές επιδιώξεις σας ή ακόμη και έναν γάμο. Για σας που έχετε γεννηθεί αρχές Οκτωβρίου, ο Άρης, που κινείται σε ορθή πλέον φορά, δημιουργεί έντονες καταστάσεις. Προσέχετε. Μην αφήνετε για την επόμενη εβδομάδα νομικά, διαδικαστικά θέματα, γιατί ενδεχομένως να υπάρξει μια γενικότερη εμπλοκή στα θέματα αυτά.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς η Παρασκευή είναι μια πολύ ωραία μέρα, για να δείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ο χώρος της εργασίας σας κρύβει αρκετές εντάσεις. Το Σαββατοκύριακο προσφέρεται για να προωθήσετε ένα οικονομικό σας θέμα, όχι όμως η επόμενη εβδομάδα. Ενδεχομένως τότε να υπάρξει μια εμπλοκή, η οποία θα είναι ουσιαστικά και επαγγελματική. Υπάρχει ένα παρασκήνιο, το οποίο κινείται, όμως αυτή είναι μια πολύ καλή περίοδος, για να σταθεροποιήσετε ένα νομικό, διαδικαστικό θέμα σας, το οποίο είναι σοβαρό για σας που έχετε γεννηθεί μετά τις 10 Νοεμβρίου. Από την ερχόμενη εβδομάδα, που η Αφροδίτη περνά στον Ταύρο, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα μπορείτε να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας.

Τοξότης

Για σας τους Τοξότες η Παρασκευή είναι ιδανική μέρα, για να ασχοληθείτε με ένα οικογενειακό σας θέμα. Το Σαββατοκύριακο είναι αφιερωμένο στα αγαπημένα σας πρόσωπα, με πολλές αλλαγές που θα μπορούσαν να προκύψουν. Η Αφροδίτη ευνοεί εσάς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί τέλος Νοεμβρίου μην αφήσετε για την ερχόμενη εβδομάδα κάποια οικογενειακά θέματα και ζητήματα σχέσεων. Υπάρχει μια δολοπλοκία, κάτι το ασαφές, θα μπορούσα να πω. Παρ' όλα αυτά, ένα οικονομικό σας θέμα φαίνεται να διευθετείται, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για σας.

Αιγόκερως

Για σας τους Αιγόκερους η Παρασκευή είναι μια μέρα ιδιαίτερα ευνοϊκή, για να συζητήσετε με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Το Σαββατοκύριακο, οι οικογενειακές σας σχέσεις είναι κάπως τεταμένες. Ένα επαγγελματικό θέμα προκύπτει εκ νέου για σας που έχετε γεννηθεί τέλος Δεκεμβρίου. Κάποια θέματα, τα οποία έχουν σχέση με την εργασία σας, έρχονται τώρα στο προσκήνιο. Γενικότερα, αυτή είναι μια πολύ καλή περίοδος, για να συζητήσετε για μια σχέση ή μια συνεργασία, η οποία θα μπορούσε να είναι πολύ επιτυχής.

Υδροχόος

Για σας τους Υδροχόους η Παρασκευή προσφέρεται για να ρυθμίσετε κάποια οικονομικά σας θέματα. Το Σαββατοκύριακο είναι κάπως πιεσμένο, καθώς βλέπετε φίλους, προκύπτουν αλλαγές στα σχέδιά σας, ενώ τα παιδιά ή ο ερωτικός σας σύντροφος είναι σημαντικά για σας. Μια ευχάριστη κατάσταση υπάρχει για σας που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Μην αφήσετε για την επόμενη εβδομάδα κάποια οικονομικά σας θέματα, στα οποία εμπλέκονται ο σύντροφός σας ή οι συνεργάτες σας, καθώς θα είναι λίγο πιεσμένα τα πράγματα τότε. Ένα θέμα της εργασίας σας ρυθμίζεται κατά τον καλύτερο τρόπο. Το Σαββατοκύριακο είναι γεμάτο από αλλεπάλληλα γεγονότα.

Ιχθείς

Την Παρασκευή η Σελήνη βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, ενώ εκπληκτικές είναι οι μέρες αυτές για σας τους Ιχθύς που έχετε γεννηθεί 8-10 Μαρτίου, αφού θα έχετε επαφές, ταξίδια και συμφωνίες. Το Σαββατοκύριακο κάποια οικονομικά θέματα σας φορτίζουν. Αποφύγετε την επόμενη εβδομάδα να ρυθμίστε προσωπικές αλλά και οικογενειακές σας υποθέσεις, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί στα τέλη Φεβρουαρίου. Προσέχετε την υγεία σας. Ενδεχομένως να κάνετε κάποια λάθη, κάποιες υπερβολές, παρά το γεγονός ότι τα πράγματα είναι ευνοϊκά για σας. Από την άλλη εβδομάδα, αν και υπάρχουν κάποιες εμπλοκές για σας τους Ιχθύς των πρώτων ημερών, το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ταύρο δημιουργεί σημαντικές μετακινήσεις, συζητήσεις και επαφές.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ