Οι Ουκρανοί «τρώνε» τον Πούτιν - Σοκολατένια ομοιώματα του ρώσου προέδρου κυκλοφορούν στην αγορά - iefimerida.gr

Οι Ουκρανοί «τρώνε» τον Πούτιν - Σοκολατένια ομοιώματα του ρώσου προέδρου κυκλοφορούν στην αγορά

Σοκολατένια ομοιώματα του ρώσου προέδρου κυκλοφορούν στην αγορά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θραύση κάνει στην Ουκρανία ο σοκολατένιος Πούτιν! Μπορεί οι σχέσεις Μόσχας - Κιέβου να διανύουν τη χειρότερη στιγμή τους, όμως o ρώσος πρόεδρος στη σοκολοτένια του εκδοχή είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη γειτονική χώρα.

Τα ομοιώματα, τα οποία φιλοτέχνησαν επαγγελματίες γλύπτες, κυκλοφορούν σε μαύρη και λευκή σοκολάτα και σε δυο διαφορετικές πόζες. Στη μία, ο Βλαντίμιρ Πούτιν φορά ριγέ στολή φυλακής και στην πλάτη κρατά κρυμένη μια χειροβομβίδα. Στην άλλη, φορά μακριά καμπαρντίνα και καπέλο τύπου Μεγάλου Ναπολέοντα. H τιμή τους είναι στα 35 χρούβνια (2,93 δολάρια) για τον μικρό Πούτιν των 100 γραμμαρίων και ανεβαίνει στα 65 χρούβνια για τον μεγάλο των 250 γραμμαρίων.

«Από τη στιγμή που ο Πούτιν θα γίνει δικός σου, μπορείς να τον κάνεις ό,τι θέλεις», είπε στο ουκρανικό δίκτυο TSN ο Γιούρι Ναζάρουκ, ο οποίος φέρεται να είναι ο άνθρωπος που εμπνεύστηκε την ιδέα. «Υπάρχουν άθρωποι σε αυτή τη χώρα που θα ήθελαν να φάνε τον Πούτιν με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους».

Οι Ουκρανοί «τρώνε» τον Πούτιν - Σοκολατένια ομοιώματα του ρώσου προέδρου κυκλοφορούν στην αγορά | iefimerida.gr 0

Φωτογραφίες: Reuters, AFP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ