Αυτός είναι ο σέξι ηθοποιός από τη Χιλή που έχει τρελάνει τους φαν του Game of Thrones [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτός είναι ο σέξι ηθοποιός από τη Χιλή που έχει τρελάνει τους φαν του Game of Thrones [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι φαν του Game of Thrones, περιμένοντας το νέο επεισόδιο «The Mountain and the Viper» που θα προβληθεί με μία εβδομάδα καθυστέρηση, λόγω των εορτασμών της Memorial Day στις ΗΠΑ.

Ο κυριότερος λόγος που παρατείνει την αγωνία είναι ότι στο επόμενο επεισόδιο θα γίνει η μάχη που θα κρίνει την τύχη του Τύριον Λάνιστερ, αλλά και του νεαρού πρίγκιπα Ομπεριν Μαρτέλ που έκανε την εμφάνιση του στα τελευταία επεισόδια, ως προσκεκλημένος στον ευχάριστα μακάβριο γάμο του Τζόφρι και έχει αναστατώσει τους φαν της σειράς.

Ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον Ομπεριν είναι ο 39χρονος Πέδρο Πασκάλ (Χοσέ Πέδρο Μπαλμασέδα Πασκάλ), από το Σαντιάγο της Χιλής και δικαίως θεωρείται ο πιο σέξι σταρ της φετινής σεζόν, αφού ανταγωνίζεται επάξια σε ομορφιά και sex appeal ακόμα και τον Τζέιμι Λάνιστερ.

Λίγο μετά τη γέννησή του Πασκάλ, το 1975, η οικογένειά του ζήτησε πολιτικό άσυλο στη Δανία, καθώς η Χιλή ήταν υπό τη στρατιωτική δικτατορία του Αουγκούστο Πινοσέτ.

Κατά τη διάρκεια της ζωής του άλλαξε χώρες και πολιτείες, αφού η παιδική και εφηβική του ηλικία μοιράστηκε στο Σαν Αντόνιο, το Τέξας και την Καλιφόρνια, ενώ από το 1993 ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη.

Σπούδασε υποκριτική στη Σχολή Καλών Τεχνών της Κομητείας Οραντζ και στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, ενώ έχει εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές σειρές , συμπεριλαμβανομένων των Buffy the Vampire Slayer , The Good Wife, Homeland, The Mentalist και Graceland. Εμφανίστηκε επίσης στο επεισόδιο «Weeping Willow» της δημοφιλούς αστυνομικής σειράς «Law and Order: Criminal Intent» ενσαρκώνοντας έναν απαγωγέα με το όνομα Rudy.

Τον Ιούνιο του 2013, ο Πασκάλ επιλέχθηκε για το ρόλο του Ομπεριν Μαρτέλ ή «Κόκκινη Οχιά» στην τέταρτη σεζόν της σειράς του HBO Game of Thrones.

Ωστόσο εκτός από την τηλεόραση, έχει επίσης μεγάλη εμπειρία ως σκηνοθέτης και ηθοποιός θεάτρου, κερδίζοντας βραβεία για κλασικά και σύγχρονα έργα και είναι μέλος της LAByrinth Theater Company της Νέας Υόρκης.

Αυτός είναι ο σέξι ηθοποιός από τη Χιλή που έχει τρελάνει τους φαν του Game of Thrones [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Αυτός είναι ο σέξι ηθοποιός από τη Χιλή που έχει τρελάνει τους φαν του Game of Thrones [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ