Γιώργος Σαμαράς: «Θυσία ο ένας για τον άλλο» -Τι λέει για την Εθνική, το Μουντιάλ και τον μικρο Τζέι - iefimerida.gr

Γιώργος Σαμαράς: «Θυσία ο ένας για τον άλλο» -Τι λέει για την Εθνική, το Μουντιάλ και τον μικρο Τζέι

Γιώργος Σαμαράς: «Θυσία ο ένας για τον άλλο» -Τι λέει για την Εθνική
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιώργος Σαμαράς έχει να σκοράρει για την Εθνική, από τον προημιτελικό του EURO 2012 με τη Γερμανία στο Γκντανσκ. Αλλά αναγνωρίζει ως καλύτερα παιγνίδια της καριέρας του στα γαλάζια, τα αμέσως προηγούμενα σ’ εκείνο το τουρνουά. Με την Πολωνία, όπου επικρίθηκε σκληρά. Και με τη Ρωσία.

Ενας σέντερ-φορ που, μοναδική περίπτωση, δεν μετρά το μπόι του με το γκολ, όσο με το να θυσιάζεται για την ομάδα και τον κοινό σκοπό. Αν υπήρξε ποτέ άλλος τέτοιος, αυτός θα μπορούσε να είναι ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Διόλου παράξενο, ο Γιώργος Σαμαράς θεωρεί ότι ο Λυμπερόπουλος είναι «ο καλύτερος συμπαίκτης που είχα ποτέ». Ένας σέντερ-φορ με πολλή Ελλάδα μέσα του, αλλά καθόλου Ελλάδα στον επαγγελματικό ορίζοντά του. Ενας σέντερ-φορ, στον δικό του κόσμο. Στον οποίο κόσμο, αναρωτιέται «γιατί όλος αυτός ο ντόρος με τον Τζέι;».

Διαβάστε περισσότερα αθλητικά και τη συνέχεια του άρθρου στο coppa.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ