Συνελήφθη γυμνός έξω από το Λευκό Οίκο -Ηθελε να δει επειγόντως τον Ομπάμα φορώντας μόνο... τις κάλτσες [εικόνες] - iefimerida.gr

Συνελήφθη γυμνός έξω από το Λευκό Οίκο -Ηθελε να δει επειγόντως τον Ομπάμα φορώντας μόνο... τις κάλτσες [εικόνες]

Συνελήφθη γυμνός έξω από το Λευκό Οίκο -Ηθελε να δει επειγόντως τον Ομπάμα φορών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας άνδρας με αδαμιαία περιβολή συνελήφθη μπροστά από το Λευκό Οίκο. Οι αστυνομικοί τού πέρασαν χειροπέδες όταν επιχείρησε γυμνός να πηδήξει τον φράχτη για να δει επειγόντως τον πρόεδρο Ομπάμα.

Ο αγνώστων, μέχρι στιγμής στοιχείων, άνδρας ισχυριζόταν ότι είχε ραντεβού με τον Αμερικανό πρόεδρο και όταν η ασφάλεια του απαγόρευσε την είσοδο στο Λευκό Οίκο, άρχισε να φωνάζει και ξεγυμνώθηκε μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων, αφήνοντας μόνο τις κάλτσες του και τίποτε στη φαντασία.

Τέσσερις άνδρες των μυστικών υπηρεσιών των ακινητοποίησαν, του πέρασαν χειροπέδες και κάλυψαν τα απόκρυφα σημεία του με μια κουβέρτα, πριν τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο για τα ελαφρά τραύματα που υπέστη, παλεύοντας για να διαφύγει από τους αστυνομικούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ