Ο Ομπάμα χαλαρός στους δρόμους της Ουάσιγκτον, ποζάρει με περαστικούς -«Θεέ μου, θα νομίζουν ότι είστε κέρινο ομοίωμα» [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Ομπάμα χαλαρός στους δρόμους της Ουάσιγκτον, ποζάρει με περαστικούς -«Θεέ μου, θα νομίζουν ότι είστε κέρινο ομοίωμα» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μπαράκ Ομπάμα περπατάει χαλαρός με το σακάκι στο ώμο στους δρόμους της Ουάσιγκτον αιφνιδιάζοντας περαστικούς και τουρίστες. Όσοι είχαν την «τύχη» να δουν τον Αμερικανό πρόεδρο σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις σε δημόσιο χώρο, δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Κι όμως, ο πλανητάρχης αποφάσισε να μεταβεί από το Λευκό Οίκο στο κοντινό τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων με τα πόδια, συνοδευόμενος φυσικά από τους πολυάριθμους άνδρες της ασφάλειάς του. Μίλησε με τον κόσμο που συνάντησε, αντάλλαξε χειραψίες, άλλους τους αγκάλιασε, έβγαλε ακόμη και φωτογραφίες.

«Είναι η καλύτερη μέρα της ζωή μου», ανέφερε μια γυναίκα που συστήθηκε με το όνομα Κάρεν στον Αμερικανό πρόεδρο και του ζήτησε να φωτογραφηθούν μαζί. «Θεέ μου, θα νομίζουν ότι είστε κέρινο ομοίωμα», αναφώνησε όταν άναψε το φλας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ