Έπεσαν γροθιές σε συγκέντρωση του Ματέο Ρέντσι -Οι Αρχές βρήκαν στο έδαφος σουγιά πολλών εκατοστών [βίντεο & εικόνες] - iefimerida.gr

Έπεσαν γροθιές σε συγκέντρωση του Ματέο Ρέντσι -Οι Αρχές βρήκαν στο έδαφος σουγιά πολλών εκατοστών [βίντεο & εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε χθεσινή ομιλία του Ματέο Ρέντσι, ένας αμφισβητίας γρονθοκόπησε οπαδό του Ιταλού πρωθυπουργού. Η Ιταλική αστυνομία παρενέβη στην κεντρική συγκέντρωση του «Δημοκρατικού Κόμματος» και έγιναν 40 προσαγωγές. Οι αμφισβητίες είναι μέλη του «κινήματος για τη στέγη».Το εν λόγω κίνημα αποτελείται από ανθρώπους που έχουν υποστεί εξώσεις. Οι ιταλικές Αρχές γνωστοποίησαν ότι βρέθηκε στο έδαφος σουγιάς, με λάμα πολλών εκατοστών.

Πριν το εν λόγω περιστατικό όλα έδειχναν ότι πήγαιναν καλά και το κλίμα που επικρατούσε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί έως και πανηγυρικό, η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και πολλοί οπαδοί του Ρέντσι έσπευσαν να βγουν μια αναμνηστική selfie μαζί του.

Στην ομιλία του ο Ιταλός πρωθυπουργός εξαπέλυσε επίθεση στο Μπέπε Γκρίλλο, λέγοντας ότι «δεν μπορεί να αναφέρεται στον Χίτλερ και αμέσως μετά να μιλά για τον Ενρίκο Μπερλινγκουέρ» και συνέχισε λέγοντας «πρέπει πρώτα να πλύνετε το στόμα σας» απευθυνόμενος στο Μπέμπε Γκρίλλο και στα στελέχη του κινήματος «Πέντε Αστέρων».

Το κίνημα «Πέντε Αστέρων» θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση απόψε Παρασκευή στην πλατεία San Giovanni στη Ρώμη.

(φωτογραφία: romacorriere.it)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ