Του πήρε 4 χρόνια και ταξίδεψε σε 26 χώρες για να κάνει την πρόταση των ονείρων του -Ενας υπέροχος άντρας [βίντεο] - iefimerida.gr

Του πήρε 4 χρόνια και ταξίδεψε σε 26 χώρες για να κάνει την πρόταση των ονείρων του -Ενας υπέροχος άντρας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 30 Σεπτεμβρίου του 2010, οι φοιτητές του Πανεπιστημίου της Μοντάνα Jack Hyer και Rebecca Strellnauer βγήκαν για πρώτη φορά ραντεβού.

Πήγε τόσο καλά, που ο Hyer έγραψε στο ημερολόγιό του: «Αυτή την κοπέλα θα την παντρευτώ τελικά». Ο ερωτευμένος νεαρός, ξόδεψε έτσι τουλάχιστον τέσσερα χρόνια προκειμένου να προετοιμάσει την τέλεια πρόταση γάμου ταξιδεύοντας σε 26 χώρες ανάμεσα στις οποίες το Ισραήλ, η Ελλάδα, η Γαλλία και η Τουρκία.

Την ημέρα αποφοίτησης του ζευγαριού από το κολέγιο, ο Hyer κατάφερε και ξεγέλασε την ανυποψίαστη Strellnauer παροτρύνοντάς την να δει σε σλάιντς τη δική του αποφοίτηση. Φυσικά αυτό που είδε η τυχερή κοπέλα ήταν το υπέροχο βίντεο με την επική πρόταση γάμου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ