Επιχειρηματίας διατηρούσε παράνομα δύο λούνα παρκ [εικόνες] - iefimerida.gr

Επιχειρηματίας διατηρούσε παράνομα δύο λούνα παρκ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση που έρχεται από την Χαλκίδα με «πρωταγωνιστή» έναν 54χρονο, ο οποίος διατηρούσε στην πόλη παράνομα δύο λούνα παρκ. Μάλιστα, ο επιχειρηματίες είχε συλληφθεί πριν από 10 ημέρες και είχε καταδικαστεί σε 16 μήνες φυλάκιση από το Τριμελές Πρωτοδικείο Χαλκίδας, καθώς το λούνα παρκ που διατηρούσε στην παραλία δεν είχε άδεια λειτουργίας και άδεια παραχώρησης.

Επιχειρηματίας διατηρούσε παράνομα δύο λούνα παρκ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ωστόσο, όπως αναφέρει το eviazoom, ο 54χρονος συνελήφθη για δεύτερη φορά, αφού και το δεύτερο λούνα παρκ στο κέντρο της Χαλκίδας λειτουργούσε παράνομα.

Επιχειρηματίας διατηρούσε παράνομα δύο λούνα παρκ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Αρμόδιος για την άδεια του συγκεκριμένου λούνα παρκ είναι ο Δήμος Χαλκιδέων και όπως τόνισαν οι υπεύθυνοι στο eviazoom, είχε ζητηθεί από τον 54χρονο να αποχωρήσει η επιχείρηση του από το σημείο, καθώς δεν έχει τις απαιτούμενα έγγραφα, αλλά εκείνος συνέχιζε να παρανομεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ