Δημοσκόπηση Rass για τις Ευρωεκλογές -Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ με 2,8 μονάδες διαφορά από την ΝΔ - iefimerida.gr

Δημοσκόπηση Rass για τις Ευρωεκλογές -Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ με 2,8 μονάδες διαφορά από την ΝΔ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ με 2,8% μονάδες έναντι της ΝΔ, δίνει νέα δημοσκόπηση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας για τις Ευρωεκλογές.

Πρόκειται για την δημοσκόπηση της εταιρείας Rass, η οποία διεξήχθη από τις 19 έως τις 21 Μαΐου για λογαριασμό του parapolitika.gr. Σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης, στην πρόθεση ψήφου ποσοστό 25,3% των ερωτηθέντων πρόταξαν τον ΣΥΡΙΖΑ, έναντι ποσοστού 22,5%, που επέλεξαν τη ΝΔ.

Τρίτη στην προτίμηση των ψηφοφόρων ήρθε η Χρυσή Αυγή με 9,1%, με το Ποτάμι να έπεται 8,1%. Στο 6,1% καταγράφεται η δυναμική του ΚΚΕ στην πρόθεση ψήφου, σε 5,4% η Ελιά, σε 3,8% οι ΑΝΕΛ και σε 1,5% η ΔΗΜΑΡ.

Ποσοστό 4,6% των συμμετεχόντων στη δημοσκόπηση απάντησαν ότι προτίθενται να ψηφίσουν άλλο κόμμα, ενώ 9,8% δεν διευκρίνισαν τις προθέσεις τους.

Στην ερώτηση «ποιο κόμμα πιστεύετε ότι θα έρθει πρώτο στις ευρωεκλογές» 48,2% πρόταξαν τον ΣΥΡΙΖΑ, 41,5% τη ΝΔ και 2,5% άλλο κόμμα. Σε ποσοστό 7,8% οι ερωτηθέντες δεν απάντησαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ