Bank of America: Τι θα αλλάξει στην Ελλάδα μετά τις Ευρωεκλογές -Τα τρία σενάρια - iefimerida.gr

Bank of America: Τι θα αλλάξει στην Ελλάδα μετά τις Ευρωεκλογές -Τα τρία σενάρια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με προοπτική την επόμενη ημέρα των Ευρωεκλογών στην Ελλάδα, η τράπεζα Bank of America (BofA) προχωράει σε μια ακόμα ανάλυση των δεδομένων και προκρίνει τρία πιθανά σενάρια.

Οπως σημειώνει και το Vima.gr τα τρία σενάρια, που αναλύει η BofA είναι τα εξής:

1ο σενάριο: Ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίζει τις εκλογές για το ευρωκοινοβούλιο, με μεγάλη διαφορά από τη Νέα Δημοκρατία. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να κλονιστεί ο κυβερνητικός συνασπισμός, να γίνει πιο πιθανό το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών και κατά συνέπεια να αντιδράσουν οι αγορές.2ο σενάριο: Ο ΣΥΡΙΖΑ αναδεικνύεται νικητής, αλλά η διαφορά του από τη ΝΔ δεν είναι τέτοια που να μπορεί να προκαλέσει αναταράξεις.

3ο σενάριο: Η Νέα Δημοκρατία κερδίζει τις ευρωεκλογές, κάτι που αυτομάτως οδηγεί στην ερμηνεία ότι απομακρύνεται η πιθανότητα των πρόωρων εκλογών, όπως και το ενδεχόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ να κερδίσει τις βουλευτικές εκλογές όταν αυτές διεξαχθούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ