Προθεσμία για τις 16 Ioυνίου πήρε ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος -Το χρονοδιάγραμμα των απολογιών των Χρυσαυγιτών - iefimerida.gr

Προθεσμία για τις 16 Ioυνίου πήρε ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος -Το χρονοδιάγραμμα των απολογιών των Χρυσαυγιτών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μήνας απολογιών για τους χρυσαυγίτες βουλευτές θα είναι ο Ιούνιος καθώς και ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος ζήτησε και πήρε σήμερα προθεσμία να απολογηθεί στις 16 Ιουνίου.

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής έχει διαχωρίσει σαφώς τη θέση του από τη Χρυσή Αυγή αφού είναι ο μόνος που μίλησε ανοιχτά για παράνομες ενέργειες του κόμματος τις οποίες όπως είπε, ο ίδιος «δεν γνώριζε».

Το νήμα των απολογιών θα αρχίσει να ξετυλίγεται από τις 2 Ιουνίου με τη συμπληρωματική απολογία του ήδη προφυλακισμένου Στάθη Μπούκουρα, θα συνεχιστεί στις 6 με την απολογία του Δημήτρη Κουκούτση, στις 10 με τον Νίκο Κούζηλο, στις 12 με την Ελένη Ζαρούλια και στις 13 με τον Μιχάλη Αρβανίτη.

Κλήσεις σε απολογία αναμένεται να λάβουν μετά τις εκλογές και οι υπόλοιποι βουλευτές του κόμματος μεταξύ των οποίων και ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ