H Mercedes AMG GT ετοιμάζεται για να κάνει δύσκολη τη ζωή της Porsche 911 turbo - iefimerida.gr

H Mercedes AMG GT ετοιμάζεται για να κάνει δύσκολη τη ζωή της Porsche 911 turbo

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την SLS AMG, το υπερ-αυτοκίνητο της Mercedes με τις πόρτες που ανοίγουν σαν φτερά γλάρου όπως στην αρχέτυπη 300SL της δεκαετίας του '50, σίγουρα κάπου την έχετε δει. Η πανάκριβη SLS AMG λοιπόν, η παραγωγή της οποίας έχει ολοκληρωθεί, δεν θα έχει άμεση διάδοχο, αλλά αυτό δε σημαίνει πως η Mercedes θα μείνει χωρίς μοντέλο ανάλογου βεληνεκούς.

Θα έχει την AMG GT, την οποία μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, η οποία θα είναι πιο γήινη καθότι θα έχει συμβατικές πόρτες, πιο φτηνή –στην Κεντρική Ευρώπη γύρω στις 130.000 ευρώ- και θα ανταγωνίζεται άμεσα την Porsche 911 turbo.

Για το σκοπό αυτό εξοπλίζεται με ένα νέο V8 4.000 κυβικών με διπλά turbo και 500 άλογα, τον οποίο αν δυναμώσετε λίγο την ένταση του ήχου στον υπολογιστή σας και προσέξετε μπορείτε να τον ακούσετε στο βίντεο.

H Mercedes AMG GT ετοιμάζεται για να κάνει δύσκολη τη ζωή της Porsche 911 turbo | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ