Γιατί ο κλέφτες αποφεύγουν τα Tesla; - iefimerida.gr

Γιατί ο κλέφτες αποφεύγουν τα Tesla;

Γιατί ο κλέφτες αποφεύγουν τα Tesla;
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύμφωνα με έρευνες στις ΗΠΑ ο μέσο όρο κλοπών είναι 3,56 αυτοκίνητα ανά 1.000 μονάδες. Φυσικά υπάρχουν μοντέλα που κινούνται πάνω από αυτό το ποσοστό, γεγονός που σημαίνει πως οι κλέφτες τα προτιμούν και όλα που είναι λιγότερο δημοφιλή στις απαλλοτριώσεις.

Επίσης υπάρχουν και τα Tesla, για τα οποία τα αντίστοιχο νούμερο είναι μόλις 0,15, κάτι που μεταφράζεται πως στην πράξη δεν κλέβονται. Πράγματι τα τελευταία 3 χρόνια έχουν κλαπεί μόλις 3 Tesla Model S, τη στιγμή που μόνο πέρυσι πουλήθηκαν 20.000.

Η εξήγηση για το ότι οι κλέφτες αποφεύγουν τα Tesla θα μπορούσε να είναι η απουσία κλειδαριών ή οι γνώσεις που πρέπει να έχει κανείς για να το εκκινήσει. Η πραγματικότητα όμως είναι πολύ πιο απλή, στα όρια του μπανάλ: οι κλέφτες δεν ασχολούνται με τα Tesla, γιατί δεν έχουν τι να τα κάνουν στην πορεία. Κι αυτό γατί δεν υπάρχει καμία ζήτηση για ανταλλακτικά των Tesla.

Γιατί ο κλέφτες αποφεύγουν τα Tesla; | iefimerida.gr 0
Γιατί ο κλέφτες αποφεύγουν τα Tesla; | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο ΗΠΑ κλέφτες Tesla
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ