Ο Σουλτς στηρίζει το Ποτάμι: Νέα, σοβαρή, προοδευτική δύναμη - iefimerida.gr

Ο Σουλτς στηρίζει το Ποτάμι: Νέα, σοβαρή, προοδευτική δύναμη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δήλωση-στήριξης στο Ποτάμι έκανε ο Μάρτιν Σουλτς, προέδρος του Ευρωκοινοβουλίου και υποψήφιος για την προεδρία της Κομισσιόν με την Προοδευτική Συμμαχία των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών.


Η δήλωση του Μάρτιν Σουλτς για το Ποτάμι έγινε στην Καθημερινή:

«I call on all democratic and progressive forces to come out and mobilise against the extreme right. I am pleased to see a new serious and progressive pro European Force as well, to Potami joining in the fight with their tough and clear stance against the forces of darkness and hate».

«Καλώ όλες τις δημοκρατικές και προοδευτικές δυνάμεις να κινητοποιηθούν ενάντια στην ακροδεξιά. Χαίρομαι που βλέπω μια νέα, σοβαρή και προοδευτική φιλο-Ευρωπαική δύναμη, το "Ποτάμι", να συμβάλει σε αυτή τη μάχη με τη σαφή και σταθερή του στάση ενάντια στις δυνάμεις του σκότους και του μίσους».


Και στις Βρυξέλλες

Ο Μάρτιν Σουλτς και ο Σταύρος Θεοδωράκης συναντήθηκαν πρόσφατα στις Βρυξέλλες. Στις εικόνες που διέρρευσαν, και οι δύο άντρες χαμογελούν πλατιά, παρά το επίσημο κάδρο της φωτογραφίας. Νωρίτερα, μέσα στο γραφείο του Προέδρου το κλίμα ήταν τόσο εγκάρδιο που ο Σούλτς άρχισε να δείχνει τις φωτογραφίες που έχει στο γραφείο του και να απαντά σε σχετικές ερωτήσεις του Σταύρου Θεοδωράκη.

Ο Μάρτιν Σουλτς έδειξε ιδιαίτερα ενημερωμένος για τις τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα και μίλησε για το νόημα της υποψηφιότητας του. Παραδέχτηκε ότι είναι σημαντικό να αλλάξουν πολλά στην Ευρώπη, με πρώτο και άμεσα αναγκαίο να σταματήσει ο «φανατισμός υπέρ της λιτότητας», που επικράτησε τα τελευταία χρόνια, με βασική ευθύνη της πατρίδας του και δήλωσε έτοιμος να συγκρουστεί αν χρειαστεί προς αυτή την κατεύθυνση και με τη Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκέλα Μέρκελ.

Ο Σουλτς στηρίζει το Ποτάμι: Νέα, σοβαρή, προοδευτική δύναμη | iefimerida.gr 0
Ο Σουλτς στηρίζει το Ποτάμι: Νέα, σοβαρή, προοδευτική δύναμη | iefimerida.gr 1
Ο Σουλτς στηρίζει το Ποτάμι: Νέα, σοβαρή, προοδευτική δύναμη | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ