Νικήστε την κυτταρίτιδα: Τι την προκαλεί και πώς να απαλλαγείτε με φυσικό τρόπο [βίντεο] - iefimerida.gr

Νικήστε την κυτταρίτιδα: Τι την προκαλεί και πώς να απαλλαγείτε με φυσικό τρόπο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κυτταρίτιδα αναφέρεται συχνά και ως «η κατάρα των γυναικών» και πολλές ξοδεύουν αμέτρητα χρήματα για αναποτελεσματικές «θεραπείες» και άχρηστα προϊόντα. Αυτό συμβαίνει επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ξέρουν πραγματικά τι σημαίνει «κυτταρίτιδα» και τι την προκαλεί, για να την αντιμετωπίσουν σωστά.

Οπως αναφέρει η Τζόι Ατλας, ειδική ενίσχυσης γυναικείου σώματος και εργοφυσιολόγος, μιλώντας στο Women's Life Today, είναι γεγονός ότι δεν υπάρχει καμία πραγματική διαφορά μεταξύ του λίπους κυτταρίτιδας και του κανονικού λίπους.

«Η κυτταρίτιδα στην πραγματικότητα προκαλείται από μυϊκή ατροφία, μια πάθηση που εμφανίζεται όταν το στρώμα του μυός γίνεται αδύναμο και απροσδιόριστο και χωρίζει από το δέρμα, καθιστώντας ορατά τα λίπη» εξηγεί η Τζόις.

Ετσι, η θεραπεία της κυτταρίτιδας δεν έχει να κάνει με το δέρμα σας αλλά με τους μυς κάτω από το δέρμα και η απομάκρυνση της κυτταρίτιδας δεν έχει σχέση με την απώλεια βάρους, αφού ακόμη και οι πιο αδύνατες γυναίκες μπορεί να υποφέρουν από την κυτταρίτιδα.

Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχει ένας τρόπος για να αντιστραφεί η μυϊκή ατροφία απαλλάσσοντας σας από την ενοχλητική κυτταρίτιδα για πάντα, ανεξάρτητα από το βάρος και την ηλικία σας.

Οπως επισημαίνει η Τζόις Ατλας:

Δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα με κρέμες ή λοσιόν.
Τα λακκάκια που προκαλούνται από την κυτταρίτιδα είναι ένα επιφανειακό αποτέλεσμα ενός προβλήματος που στην πραγματικότητα βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια του δέρματος σας

Η κυτταρίτιδα δεν είναι γενετική
Αγνοήστε ότι ξέρετε, η κυτταρίτιδα δεν είναι γενετικό πρόβλημα και δεν θα μείνετε με αυτό για πάντα, το πρόβλημα έχει λύση.

Είναι ανεξάρτητη από την ηλικία
Επειδή η κυτταρίτιδα είναι θέμα των μυών, μπορείτε να το διορθώσετε με την ενίσχυση των μυών σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι μερικές απλές κινήσεις που στοχεύουν συγκεκριμένους μύες στην περιοχή με την κυτταρίτιδα.

Ακολουθεί ένα βίντεο με ασκήσεις που στοχεύουν σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος προκειμένου να μειώσουν αισθητά την κυτταρίτιδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κυτταρίτιδα θεραπεία απαλλαγή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ