Tι φορούσε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης κάτω από το σακάκι στο ντιμπέιτ –Το κλίμα στο backstage - iefimerida.gr

Tι φορούσε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης κάτω από το σακάκι στο ντιμπέιτ –Το κλίμα στο backstage

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγο πριν ξεκινήσει το ντιμπέιτ μεταξύ του Γιώργου Καμίνη και του Γαβριήλ Σακελαρίδη χθες στον Αnt1 με συντονίστρια την Μαρία Χούκλη, ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ ιδιαίτερα χαλαρός και μάλλον με διάθεση για πλάκες αντί να κάνει ασκήσεις συγκέντρωσης προτιμούσε να παίζει με τους φωτογράφους.
Αυτή η φωτογραφία του Μενέλαου Μυρίλα από χθες που εντοπίσαμε στη σελίδα του υποψηφίου δημάρχου στο facebook, αποτυπώνει ακριβώς αυτό το κλίμα και δείχνει τί συνέβαινε... κάτω από το κλασικό κλειστό πλάνο με το αχνό χαλάζιο πουκάμισο και το γκρι σακάκι που φορούσαν και οι δυο υποψήφιοι.

Tι φορούσε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης κάτω από το σακάκι στο ντιμπέιτ –Το κλίμα στο backstage | iefimerida.gr 0


Ενα τζινάκι και κλασικά καφέ παπούτσια για τον Γαβριήλ Σακελαρίδη που γελώντας συνομιλούσε με τους παρεβρισκόμενους δείχνοντας προς άγνωστες κατευθύνσεις με το δάχτυλό του. Στο πλάνο ο Γιώργος Καμίνης, συγκεντρωμένος, σοβαρός, κοιτάζει μπροστά και προετοιμάζεται για τις ερωτήσεις. Οσο για το ενδυματολογικό, έχει επιλέξει την πιο ... θεσμική ίσως λύση του κοστουμιού.


Μια φωτογραφία της πραγματικότητας πίσω απ' όσα βλέπουμε στις οθόνες μας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ