Τα ζώδια της Πέμπτης 22 Μαΐου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 22 Μαΐου

Τα ζώδια της Πέμπτης 22 Μαΐου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Για σας τους Κριούς είναι μια πολύ σημαντική περίοδος αυτή που διανύουμε. Ακόμη και αν κάποια στιγμή υπερβάλετε, σήμερα είναι μια πολύ θετική ημέρα για να προωθήσετε οικογενειακά θέματα, όπως επίσης και για να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν. Αν είστε γεννημένοι το πρώτο διήμερο του ζωδίου σας θα έχετε βοήθεια από πρόσωπα κύρους, ενώ οι Κριοί των τελευταίων ημερών ( όσοι έχετε γεννηθεί μετά τις 12 Απριλίου) είστε σε μια πολύ σημαντική περίοδο. Μπορείτε να δείτε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ η συναισθηματική σας ζωή θα πάρει μια νέα, πολύ σημαντική τροπή. Γενικότερα, τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας παίζουν ρόλο την περίοδο αυτή, ενώ θα έχετε και μικρές μετακινήσεις. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 30 Μαρτίου προφυλαχθείτε από κρυολογήματα, μικροατυχήματα, ακόμη και από εντάσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Σήμερα ένα οικονομικό σας θέμα, το οποίο έχει σχέση με εφορίες, δάνεια, ασφάλειες, προωθείται κατά τον καλύτερο τρόπο.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους σήμερα είναι μια πολύ όμορφη μέρα, για να δείτε φίλους αλλά και να προωθήσετε την κοινωνική σας ζωή. Κατά την διάρκεια συναντήσεων θα βρείτε ανθρώπους, οι οποίοι ενδεχομένως θα βοηθήσουν τα σχέδιά σας. Ένα οικονομικό σας θέμα φαίνεται να μπαίνει σε σημαντική τάξη. Ακόμη και προβλήματα ή θέματα που έχετε με τον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας μπορούν αυτό το διάστημα να επιλυθούν κατά τον καλύτερο τρόπο. Θα μπορούσα να πω ότι γενικότερα εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 10 Μαΐου έχετε την μοναδική ευκαιρία να επιλύσετε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Ακόμη, μπορεί να ανοίξετε έναν νέο δρόμο, ο οποίος θα είναι πολύ - πολύ σημαντικός. Οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες ευνοούνται. Αποδεχθείτε προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις, στις οποίες θα μπορούσατε να γνωρίσετε πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους. Δώστε τον καλύτερό σας εαυτό και την προσοχή σας σε θέματα εργασίας. Προσέχετε την υγεία σας.

Δίδυμοι

Για σας τους Διδύμους αυτή είναι μια πολύ όμορφη εποχή, η οποία σας φέρνει πιο κοντά σε ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί μετά τις 12 Ιουνίου θα έχετε απίθανες και ευχάριστες συναντήσεις, συζητήσεις και σημαντικότατες επαφές. Σήμερα μια επαγγελματική ή κοινωνική πρόσκληση θα μπορούσε να αποδώσει. Σε μια συζήτηση για ένα επαγγελματικό σας θέμα συζητήστε και περί οικονομικών, γιατί αυτά ουσιαστικά θα αποδώσουν. Γενικά είστε σε μια περίοδο δράσης. Ακόμη και αν έχετε μεγάλη έννοια για τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο, μην τους πιέζετε, γιατί αργότερα μπορεί να ξεσπάσουν κάποια καβγαδάκια. Μην αναμιγνύετε τους φίλους σε πολύ προσωπικές σας υποθέσεις.

Καρκίνος

Για σας τους Καρκίνους είναι μια πολύ ωραία μέρα η σημερινή. Η Σελήνη στους Ιχθύς σάς φέρνει κοντά στα όνειρά σας για ταξίδια, ακόμα και σε θέματα σπουδών ή νομικών υποθέσεων. Η εποχή είναι κατάλληλη, για να αποδεχθείτε σημαντικές προσκλήσεις. Θεαματικές είναι οι ημέρες αυτές για σας που έχετε γεννηθεί μετά τις 10 Ιουλίου. Πολλά πράγματα πραγματοποιούνται τώρα ή το αργότερο μέσα στον Ιούνιο. Έχετε δηλαδή έναν μήνα καιρό, για να προωθήσετε τα συναισθηματικά και τα επαγγελματικά σας σχέδια. Αποδεχθείτε σημαντικές προσκλήσεις, χωρίς όμως να δίνετε αφορμές για σχόλια. Ο Ερμής στους Διδύμους ίσως δημιουργήσει κάποιες παρασκηνιακές συζητήσεις. Θέματα οικογενειακά, υποθέσεις ακίνητης περιουσίας και εντάσεις σάς δημιουργούν αρκετό πονοκέφαλο, ειδικά σε σας που έχετε γεννηθεί γύρω στην 1η Ιουλίου. Είναι προτιμότερο να μην αφήσετε για τον Ιούνιο οικογενειακές υποθέσεις και θέματα ακίνητης περιουσίας γιατί μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα.

Λέων

Για σας τους Λέοντες έχει ξεκινήσει μια καλύτερη εποχή. Θα έχετε ατελείωτες μετακινήσεις και σημαντικές συζητήσεις. Ένα άγχος που έχετε για τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο είναι παροδικό. Προωθήστε ένα οικονομικό σας θέμα. Εσείς που έχετε γεννηθεί μετά τις 13 Αυγούστου βρίσκεστε σε μια «βελτιωμένη», θα μπορούσα να πω, περίοδο. Σας ανοίγονται δρόμοι για ταξίδια, ενώ θα έχετε σημαντικές συναντήσεις, οι οποίες θα αποδώσουν κατά τον καλύτερο τρόπο. Η Αφροδίτη και ο Ερμής ευνοούν επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις αλλά και θέματα σχετικά με την προσωπική σας ζωή. Η καθημερινότητα σας έχει πολλή ένταση, με πολλές υποχρεώσεις και πολλά πήγαινε-έλα, τα οποία είναι σημαντικά. Σήμερα προωθήστε ένα οικονομικό σας θέμα, το οποίο συνδέεται με εφορίες, δάνεια ή ασφάλειες.

Παρθένος

Παρθένοι μου, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας ευνοεί τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, ενώ η συναισθηματική σας ζωή έχει να σας δώσει πολλά. Αναφέρομαι ειδικά σε σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 12 Σεπτεμβρίου, οι οποίοι μπορείτε να καταφέρετε πολλά αυτή την περίοδο. Τα σχέδια και οι συνεργασίες σας μπαίνουν σε ένα πολύ καλύτερο δρόμο. Αργά και σταθερά μπορεί να δείτε τα σχέδιά σας να προωθούνται.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς είναι μια καλή μέρα η σημερινή, για να ασχοληθείτε με σημαντικά θέματα της εργασίας σας. Ευκαιρίες θα σας δοθούν στον κοινωνικό ή τον επαγγελματικό σας χώρο, οι οποίες μάλιστα έχουν και προεκτάσεις στον οικονομικό σας τομέα. Σας ανοίγονται δρόμοι για ταξίδια, σπουδές, γραπτά και νομικές υποθέσεις. Γενικότερα, είστε σε μια πολύ καλή φάση, πολύ δυνατοί, πολύ δυναμικοί, θα μπορούσα να πω, ως το τέλος αυτής της εβδομάδας, όπου πολλά απρόσμενα θα μπορούσαν να συμβούν ( κρατώντας βέβαια και μικρό καλάθι)...

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς σήμερα είναι μια ερωτική μέρα, θα μπορούσα να πω. Η Σελήνη στους Ιχθύς σάς φέρνει πιο κοντά στους αγαπημένους σας. Μπορείτε να συζητήσετε μαζί τους, ενώ ακόμη και στον χώρο της δουλειάς σας ενδεχομένως να έχετε σημαντικές προτάσεις και μοναδικές επαφές. Εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 11 Νοεμβρίου και έχετε να επιλύσετε σοβαρές υποθέσεις, θυμηθείτε ότι τώρα επιλύονται κατά τον καλύτερο τρόπο. Σας ανοίγονται δρόμοι για ταξίδια, για ένα σημαντικό οικονομικό θέμα ή για ένα νομικό, διαδικαστικό ζήτημα. Αλλά, παρ' όλα αυτά, ένα παρασκήνιο δεν λείπει από θέματα εργασίας ή ακόμα και υγείας.

Τοξότης

Για σας τους Τοξότες σήμερα είναι μέρα οικογενειακής γαλήνης, θα μπορούσα να πω. Ελάτε πιο κοντά στα πρόσωπα της οικογένειάς σας και ρυθμίστε ένα οικονομικό σας θέμα, που έχει άμεση σχέση με την ακίνητη περιουσία σας. Οι Τοξότες των τελευταίων ημερών περνάτε νομίζω, αν μη τι άλλο, πολύ ευχάριστες μέρες κοντά στα παιδιά αλλά και τον ερωτικό σας σύντροφο. Μάλιστα με τον σύντροφό σας μπορείτε να συζητήσετε πολλά σημαντικά θέματα και να καταλήξετε σε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Μπορείτε τώρα να ρυθμίσετε υποθέσεις της οικογένειά σας, αλλά και να δείτε τα σχέδιά σας να προωθούνται. Οι φίλοι είναι κοντά σας.

Αιγόκερως

Για σας τους Αιγόκερους σήμερα είναι μέρα, κατά την οποία μπορείτε να συζητήσετε με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, αλλά ακόμη και να επιλύσετε κάποια οικογενειακά σας θέματα. Η εργασία σας θα αρχίσει να σας απασχολεί. Ωστόσο, το γεγονός ότι ο Κρόνος, κυβερνήτης πλανήτης σας, δέχεται μια πολύ θετική όψη από τον Δία, σημαίνει ότι τουλάχιστον εσείς που έχετε γεννηθεί μετά τις 8-9 Ιανουαρίου μπορείτε την περίοδο αυτή να καταφέρετε πάρα πολλά στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Πρόσωπα κύρους σάς βοηθούν. Ένταση υπάρχει για σας που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με πρόσωπα κύρους, γιατί θα υπάρξει συνέχεια ε αυτές. Η δουλειά σας σας απασχολεί άμεσα.

Υδροχόος

Σήμερα εσείς οι Υδροχόοι μπορείτε να επιλύσετε ένα οικονομικό σας θέμα. Η καθημερινή σας ζωή λέει πολλά, ειδικά αν είστε γεννημένοι μετά τις 9 Φεβρουαρίου. Οι συναντήσεις, οι επαφές και οι συμφωνίες δεν παύουν να υπάρχουν, ενώ επιλύονται θέματα της επαγγελματικής ή κοινωνικής σας ζωής, τα οποία σας είχαν απασχολήσει το προηγούμενο διάστημα. Τα πάντα φαίνονται να παίρνουν ένα νέο δρόμο τώρα, είτε είναι ταξίδια, είτε συναντήσεις, είτε συζητήσεις.

Ιχθείς

Ιχθύες μου, η Σελήνη βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και σας ωθεί να ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα. Οι Ιχθύες που έχετε γεννηθεί μετά τις 9 -10 Μαρτίου βρίσκεστε σε μια εξαιρετική περίοδο. Βεβαίως, ένα οικογενειακό σας θέμα σας απασχολεί, το οποίο πιθανώς να αφορά στην υγεία δικών σας προσώπων. Γενικότερα, τουλάχιστον εσείς που έχετε γεννηθεί κοντά στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας (μετά τις 10/3) θα έχετε τύχη για αρκετό καιρό. Για έναν περίπου μήνα οι πλανήτες προσπαθούν να σταθεροποιήσουν τα σχέδιά σας. Ρυθμίστε σήμερα ένα οικονομικό σας θέμα και προκαλέστε συναντήσεις με πρόσωπα που μπορούν να σας βοηθήσουν στις επιδιώξεις σας.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ