Βρείτε που ψηφίζεται με ένα κλικ -Για όσους επέλεξαν αποχή και το μετάνιωσαν - iefimerida.gr

Βρείτε που ψηφίζεται με ένα κλικ -Για όσους επέλεξαν αποχή και το μετάνιωσαν

Βρείτε που ψηφίζεται με ένα κλικ -Για όσους επέλεξαν αποχή και το μετάνιωσαν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αποχή στις αυτοδιοικητικές εκλογές έφτασε το 40%, ωστόσο τα επιτελεία των κομάτων πιστεύουν πως τόσο στο β΄γύρο, όσο και στις Ευρωεκλογές οι ψηφοφόροι θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα και θα πάνε στην κάλπη να ψηφίσουν.

Γι αυτό και στο στην ηλεκτρονική σελίδα του υπουργείου Εσωτερικών παραμένει ενεργή η υπηρεσία η οποία ενημερώνει τους ψηφοφόρους σε ποιο εκλογικό κέντρο ψηφίζουν, αφού όσοι δεν πήγαν στον α΄γύρο είναι πολύ πιθανό να μην γνωρίζουν που ψηφίζουν.

Ο εκλογέας με το όνομα, το επώνυμο, τα ονόματα των γονέων και το έτος γεννήσεώς του, μπορεί μέσω διαδικτύου να πληροφορηθεί πού ψηφίζει. Για όσους παρόλα αυτά δεν βρίσκουν το όνομά τους αρκεί να απευθυνθούν στο δήμο που είναι εγγεγραμμένοι στα δημοτολόγια μέχρι και το πέρας της ψηφοφορίας.

Εκτός από την πρόσβαση στο διαδίκτυο υπάρχει επίσης και το τηλέφωνο κέντρο 213-1361500. Οι ώρες εξυπηρέτησης του κοινού είναι καθημερινές και το Σάββατο απο 09:00 εώς και 19:00, ενώ την ημέρα των εκλογών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν από τις 07:00 εώς την ώρα που κλείνουν οι κάλπες στις 19:00.

Μπείτε ΕΔΩ για να δείτε που ψηφίζεται

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ