Ο δρόμος γέμισε πτώματα μετά από βομβιστική επίθεση σε επαρχία της Κίνας [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο δρόμος γέμισε πτώματα μετά από βομβιστική επίθεση σε επαρχία της Κίνας [εικόνες]

Ο δρόμος γέμισε πτώματα μετά βομβιστική επίθεση σε επαρχία της Κίνας [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το απόλυτο χάος προκλήθηκε στην πρωτεύουσα της Σινγιάνγκ στη δυτική Κίνα όταν άγνωστοι δράστες που επέβαιναν σε δύο οχήματα τα οδήγησαν σε κατάμεστη υπαίθρια αγορά της πόλης Ουρούμκι, πέταξαν εκρηκτικούς μηχανισμούς προς το πλήθος, ενώ το ένα αυτοκίνητο εξερράγη.

«Σοβαρό και βίαιο τρομοκρατικό συμβάν» χαρακτήρισε σήμερα το κινεζικό υπουργείο Δημόσιας Ασφάλειας την επίθεση που σημειώθηκε στην πρωτεύουσα της Σινγιάνγκ στη δυτική Κίνα.

Ο επικεφαλής της τοπικής υπηρεσίας ασφαλείας Μενγκ Σιανζού δεσμεύτηκε να «συνθλίψει την υπεροψία των βίαιων τρομοκρατών», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Οι αρχές δημόσιας ασφάλειας έλαβαν έκτακτα μέτρα, προστίθεται. Πάντως, οι αρχές δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα αριθμό θυμάτων.

Η έκρηξη σημειώθηκε σε μία περίοδο μεγάλης έντασης στην περιοχή. Η Κίνα κατηγορεί τους ένοπλους αυτονομιστές που δραστηριοποιούνται στην περιοχή για μία σειρά από βίαιες επιθέσεις τους τελευταίους μήνες.

Ο δρόμος γέμισε πτώματα μετά από βομβιστική επίθεση σε επαρχία της Κίνας [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ο δρόμος γέμισε πτώματα μετά από βομβιστική επίθεση σε επαρχία της Κίνας [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ επίθεση Κίνα νεκροί βόμβα πτώματα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ