Mε ομιλία στο Σύνταγμα, την Παρασκευή, κορυφώνει την προεκλογική εκστρατεία ο Πρωθυπουργός - iefimerida.gr

Mε ομιλία στο Σύνταγμα, την Παρασκευή, κορυφώνει την προεκλογική εκστρατεία ο Πρωθυπουργός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με συγκέντρωση και ομιλία στο Σύνταγμα, το βράδυ της Παρασκευής, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα ολοκληρώσει την προεκλογική του εκστρατεία και παράλληλα θα κορυφώσει την επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ.

Η απόφαση για την συγκέντρωση ελήφθη την Τετάρτη το μεσημέρι μετά από προβληματισμό αρκετών ημερών. Ωστόσο, την προηγούμενη ημέρα θα κάνει συγκέντρωση ο ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Ομονοίας και υπάρχει κίνδυνος συγκρίσεων για το μέγεθος της συγκέντρωσης. Γι'αυτό έχει δοθεί εντολή να επιστρατευθεί ό,τι ακόμη υπάρχει από τον κομματικό μηχανισμό, πράγμα που ισχύει και για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στην τελευταία του ομιλία πριν την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση για τις ευρωεκλογές ο κ. Σαμαράς θα κλιμακώσει την ρητορική του εναντίον του ΣΥΡΙΖΑκαι θα βάλλει και το κεντρικό δίλημμα που θα είναι «κυβερνητική σταθερότητα για έξοδο από την κρίση και τα μνημόνια και ανάπτυξη ή πολιτική ανωμαλία με επιστροφή στην κρίση και περιπέτεια με άγνωστη έκβαση».

Το σκληρό ροκ ωστόσο συνεχίζεται και οι τόνοι ανέβηκαν και χθες με τις επιθέσεις Μαξίμου και λεωφόρου Συγγρού εναντίον στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ «για προσκλητήριο και χαριεντίσματα με την Χρυσή Αυγή» που βασίστηκαν στην ανοικτή επιστολή Χρυσαυγίτη Χρήστου Γούδη προς τον κ. Σακελλαρίδη.

Ο πρωθυπουργός από την Κρήτη όπου παραβρέθηκε στην επέτειο της ιστορικής μάχης καταφέρθηκε εναντίον του νεοναζιστικού φαινομένου.

«Σε αυτή την γη, ο φασισμός δεν πιάνει» ανέφερε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «Αίμα, θυσίες και ιστορική μνήμη, προσβάλλονται βάναυσα από εκείνους που φέρουν σήμερα τα σύμβολα του ναζισμού, από αυτούς, που ξεπροβάλλουν ως αποκρουστικά φαντάσματα για να μας θυμίσουν ότι ο αγώνας για τη Δημοκρατία και την Ελευθερία δεν σταματά ποτέ. Απ’ αυτούς που θαυμάζουν σήμερα τους χειρότερους τυράννους που γνώρισε η Ελλάδα. Τους χειρότερους δήμιους που γνώρισε ο Ελληνισμός».




Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ