Η σεφ του NY Sandwiches αποκαλύπτει τα 18 καλύτερα μέρη για φαγητό στην Αθήνα -Εκεί σερβίρουν το καλύτερο σουβλάκι, ψάρι, πίτσα [λίστα] - iefimerida.gr

Η σεφ του NY Sandwiches αποκαλύπτει τα 18 καλύτερα μέρη για φαγητό στην Αθήνα -Εκεί σερβίρουν το καλύτερο σουβλάκι, ψάρι, πίτσα [λίστα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα αγαπημένα της μέρη για φαγητό στην Αθήνα, εκεί όπου απολαμβάνει το σουβλάκι, το μπέργκερ αλλά και το σούσι της αποκάλυψε η brunch chef του New York Sandwiches Μαριλένα Παντάκη.

«Αγαπώ πολύ το φαγητό και θα φάω αρκετές φορές έξω τον μήνα. Σε εστιατόρια και ταβέρνες, καντίνες και σουβλατζίδικα, δεν έχει σημασία! Θα πάω παντού, αρκεί να δοκιμάζω κάθε φορά διαφορετικές γεύσεις. Έχω μια αδυναμία στην ελληνική και την ανατολίτικη κουζίνα και αγάπησα την αμερικάνικη από τότε που άρχισα να την μαγειρεύω στα New York Sandwiches», λέει η Μαριλένα μιλώντας στο Popaganda.gr.

Δείτε τα 16 μαγαζιά στην Αθήνα που κατά την Μαριλένα Παντάκη σερβίρουν τα καλύτερο φαγητό και γλυκό στο Popaganda.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σεφ New York Sandwiches Μαριλένα Παντάκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ