Σύλληψη 29χρονου κτηνοτρόφου στο Βόλο για εκβιασμό ανήλικων κοριτσιών στο Facebook - iefimerida.gr

Σύλληψη 29χρονου κτηνοτρόφου στο Βόλο για εκβιασμό ανήλικων κοριτσιών στο Facebook

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλλη μια υπόθεση εκβιασμού μέσω του Facebook έλαβε αίσιο τέλος, με τη σύλληψη του δράστη. Ενας 29χρονος από το Βόλο, έφτιαξε ψεύτικο προφίλ στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, υποδυόταν τον ανήλικο μαθητή και εκβίαζε ανήλικα κορίτσια.

Ο δράστης εντοπίστηκε από την αστυνομία, κατασχέθηκαν τα πειστήρια, ύστερα από έφοδο που έγινε στο σπίτι του, ενώ για την υπόθεση η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου διενεργεί προανάκριση. Ο 29χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Εδώ και εννέα μήνες ο 29χρονος δραστηριοποιούνταν στο Facebook έχοντας ψεύτικο προφίλ (δήλωνε ανήλικος μαθητής). Ετσι του ήταν πιο εύκολο να προσεγγίζει ανήλικα κορίτσια και να τα πείθει να του στείλουν ημίγυμνες φωτογραφίες. Στη συνέχεια, έχοντας στην κατοχή του αυτές τις φωτογραφίες, τις απειλούσε ότι θα τις δημοσιεύσει στο διαδίκτυο εκτός και αν του έστελναν και άλλες φωτογραφίες, αυτή τη φορά όμως γυμνές.

Σε έφοδο που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι του βρήκαν πλήθος φωτογραφιών με υλικό παιδικής φωτογραφίας. Επίσης κατασχέθηκε και ένα κινητό τηλέφωνο, μέσω του οποίου ο δράστης επικοινωνούσε με τα θύματά του.

Τα κατασχεθέντα πειστήρια, τα οποία θα αποσταλούν για τις απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις, βρέθηκαν αποθηκευμένες φωτογραφίες ανήλικων κοριτσιών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ