Χωρίς τέλος η σύγκρουση Σγουρού -Δούρου: -«Βρίζει για να καλύψει την ασχετοσύνη της» -«Γιατί να ζητήσω συγγνώμη;» - iefimerida.gr

Χωρίς τέλος η σύγκρουση Σγουρού -Δούρου: -«Βρίζει για να καλύψει την ασχετοσύνη της» -«Γιατί να ζητήσω συγγνώμη;»

Χωρίς τέλος η σύγκρουση Σγουρού -Δούρου: -«Βρίζει για καλύψει την ασχετοσύνη της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και με τους τόνους να ανεβαίνουν συνεχώς η κόντρα των δύο διεκδικητών της Περιφέρειας Αττικής, της Ρένας Δούρου και του Γιάννη Σγουρού. Μετά τη διαμάχη που ξέσπασε όταν η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε «διαπλεκόμενο» τον Γιάννη Σγουρό σήμερα ήρθε να προστεθεί ένα ακόμα επεισόδιο.

Ο κ. Σγουρός μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ, ζήτησε για άλλη μια φορά να ανακαλέσει η κυρία Δούρου το συκοφαντικό και υβριστικό χαρακτηρισμό της περί «διαπλεκόμενου» και να ζητήσει συγγνώμη ή να μιλήσει με ονοματεπώνυμο, λέγοντας για την ανθυποψήφιά του ότι δεν μπορεί να καταφεύγει σε καταγγελίες για «να νικήσει την ασχετοσύνη της».

Παράλληλα, διερωτήθηκε πόσο έχει κοστίσει η προεκλογική καμπάνια της κυρίας Δούρου, λέγοντας ότι «εμείς ένα σάιτ έχουμε μόνο», από την άλλη υπάρχει ένας ορυμαγδός επικοινωνίας.

Από την πλευρά της πάντως η Ρένα Δούρου απάντησε αναφερόμενη στο θέμα που έχει προκύψει με τη «συγγνώμη» που ζητά ο Γιάννης Σγουρός για να γίνει το τηλεοπτικό ντιμπέιτ επέμεινε στη θέση της και τόνισε: «Γιατί να ζητήσω συγγνώμη; Πρέπει να ζητήσω συγγνώμη για να κάνουμε ντιμπέιτ».

Και πρόσθεσε ότι αν θεωρηθεί ότι υπήρξε ανίκανος, «θα ζητήσω συγγνώμη». Πάντως, όπως είπε η Ρένα Δούρου, μιλώντας στο live U, στο «υποτιθέμενο ντιμπέιτ καταλάβαμε ότι του φταίνε διάφοροι υπουργοί».

«Δεν έχω κόντρα με το Γιάννη Σγουρό», ξεκαθάρισε «έχω κόντρα με τα προβλήματα». Και πρόσθεσε: «Είμαι έτοιμη να περάσω δύσκολα προκειμένου να αλλάξουν τα πράγματα στην Αττική».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ