Μετανάστες κρύφτηκαν στον κινητήρα πλοίου για να φτάσουν στην Ευρώπη [βίντεο & εικόνες] - iefimerida.gr

Μετανάστες κρύφτηκαν στον κινητήρα πλοίου για να φτάσουν στην Ευρώπη [βίντεο & εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φλερτάροντας με το θάνατο οι δυο μετανάστες προκειμένου να καταφέρουν, να φτάσουν στην Ισπανία άπο την Ταγγέρη, σκαρφάλωσαν και σφήνωσαν κυριολεκτικά τα κορμιά τους μέσα στον κινητήρα ενός πλοίου, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους.

Οι ισπανικές Αρχές τον τελευταίο καιρό έχουν κάνει πολλές φορές λόγο για τον ανησυχητικά αυξανόμενο αριθμό μεταναστών που διακινδυνεύουν τη ζωή τους ελπίζοντας να κάνουν μια νέα αρχή στην Ευρώπη.

Το ζευγάρι των λαθρεπιβατών , ηλικίας 29 και 31, συνελήφθη αυτή την εβδομάδα στο δρομολόγιο Ταγγέρη-Ισπανία, εντοπίστηκαν σκαρφαλωμένοι μόλις κάποια εκατοστά από τον κινητήρα ενός πλοίου.

Μια εβδομάδα μετά ένας ακόμα άνθρωπος διακινδύνευσε τη ζωή του προσπαθώντας να ισορροπήσει πάνω σε μια μεταλλική πλατφόρμα πάνω απο τη μηχανή ενός πλοίου.

Μετανάστες κρύφτηκαν στον κινητήρα πλοίου για να φτάσουν στην Ευρώπη [βίντεο & εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο 20αχρονος Omar Iziel είχε βάλει μια στολή και σκαρφάλωσε όταν το πλοίο ξεκινούσε επίσης από την Ταγγέρη με προορισμό το λιμάνι της Ταρίφα του Κάντιθ.

Όταν το πλοίο έφτασε οι συνοριοφύλακες εντόπισαν το λαθρεπιβάτη και τον συνέλαβαν.Εκπρόσωπος της Ισπανικής Αστυνομίας δήλωσε στη Daily Mail: «Ήταν εξαιρετικά επικίνδυνο και αν είχε γλίστρησε αυτό θα σήμαινε βέβαιο θάνατο .

Η ισπανική αστυνομία κυκλοφόρησε το βίντεο της αποτυχημένη προσπάθειας των μεταναστών για να αποτρέψει τέτοιου παρακινδυνευμένες ενέργειες.

Μετανάστες κρύφτηκαν στον κινητήρα πλοίου για να φτάσουν στην Ευρώπη [βίντεο & εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ