Τα ζώδια της Τετάρτης 21 Μαΐου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 21 Μαΐου

Τα ζώδια της Τετάρτης 21 Μαΐου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Για σας τους Κριούς είναι μια ευχάριστη περίοδος αυτή, με τους φίλους και τους συγγενείς σας να βρίσκονται κοντά σας, ενώ θα έχετε μηνύματα, ειδήσεις και τηλεφωνήματα, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Το γεγονός ότι η Αφροδίτη βρίσκεται στο δικό σας δεκαήμερο σημαίνει ότι όλη αυτή την περίοδο θα έχετε επαφές, συμφωνίες και συζητήσεις. Γενικότερα, η συναισθηματική σας ζωή μπορεί να πηγαίνει καλά. Εσείς που έχετε γεννηθεί την πρώτη μέρα του ζωδίου σας θα έχετε συζητήσεις με σημαντικά πρόσωπα κύρους, ενώ εσείς που έχετε γενέθλια από το τέλος Μαρτίου και μετά πρέπει να ρίξετε τους τόνους σε σχέσεις και συνεργασίες, οι οποίες σας είχαν ταλαιπωρήσει τους προηγούμενους μήνες. Όσον αφορά ένα οικογενειακό ή οικονομικό σας θέμα ενδεχομένως να υπάρξει κάποια λύση.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους το πέρασμα του Ήλιου στους Διδύμους, όπου βρίσκεται και ο Ερμής, σημαίνει ότι πρέπει να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό σε σημαντικά οικονομικά αλλά και εργασιακά θέματα, τα οποία σας απασχολούν. Διανύετε μια πολύ ευχάριστη περίοδο, η οποία θα μπορούσε να επιλύσει ένα θέμα που έχετε με τον σύντροφο ή για τον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί από τις 10 Μαΐου και μετά, αφού τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν καλά. Οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες ευνοούνται. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στα τέλη Απριλίου θα έρθετε μετά το μεσημέρι σε επαφή με φίλους πολύ σημαντικούς για σας, οι οποίοι θα δώσουν ώθηση σε κάποιο όνειρό σας. Ο Άρης, που επιστρέφει σε ορθή πορεία, επηρεάζει θέματα της εργασίας ή της υγείας σας. Ασχοληθείτε σοβαρά με αυτά τα θέματα, ειδικά αν είχατε προβλήματα τον προηγούμενο μήνα.

Δίδυμοι

Δίδυμοι μου, Χρόνια Πολλά! Ξεκινά ο μήνας των γενεθλίων σας με τον Ήλιο να περνά στο δικό σας ζώδιο, απ' όπου σας κάνει πιο χαρούμενους, πιο αισιόδοξους, και πιο ουσιαστικούς. Τώρα αρχίζει μια νέα περίοδος, ειδικά για εσάς τους Διδύμους που έχετε γεννηθεί τον Μάιο. Θα δώσετε νέους, σημαντικούς αγώνες, ενώ τα παιδιά και ο ερωτικός σας σύντροφος είναι σημαντικοί για σας. Με τον Άρη σε ορθή φορά, τονίζεται η ανάγκη σας για δράση. Θα έχετε την ανάγκη να επαναπροσδιορίσετε την θέση σας τόσο στον εργασιακό όσο και στον συναισθηματικό σας χώρο. Εσείς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας (μετά τις 10 Ιουνίου) ευνοείστε ιδιαίτερα. Θα έχετε επαφές, ειδήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα, ενώ οι φίλοι σας σας δείχνουν την αγάπη τους και την στήριξή τους. Ένα οικονομικό σας θέμα, το οποίο έχει άμεση σχέση με την εργασία σας, προωθείται.

Καρκίνος

Για σας τους Καρκίνους η νέα θέση του Ήλιου έχει άμεση σχέση με τα οικονομικά σας. Ο Ήλιος σάς ωθεί να κινηθείτε μυστικά, για να επιλύσετε κάποια θέματα που αντιμετωπίζετε, ή μπορεί να σας προκαλεί άγχος. Η πορεία του Ερμή, επίσης στους Διδύμους, σας καλεί να κινηθείτε μυστικά και να μην δίνετε αφορμές για σχόλια, γιατί ενδεχομένως κάποιοι να σας σχολιάζουν. Ο Άρης, σε ορθή πλέον φορά, δείχνει ότι θέματα που έχουν σχέση με την οικογένειά σας ή την ακίνητη περιουσία σας έρχονται πάλι στο προσκήνιο. Για σας που έχετε γεννηθεί μετά το τέλος Ιουνίου δεν λείπουν οι μετακομίσεις, οι μετακινήσεις αλλά και οι εντάσεις στον χώρο της οικογένειάς σας. Το ευνοϊκότατο τρίγωνο Δία – Κρόνου είναι πολύ σημαντικό για σας. Νέοι δρόμοι σάς ανοίγονται, ενώ οι σχέσεις σας και τα σχέδιά σας σταθεροποιούνται. Μια εργασία θα μπορούσε να είναι για σας πάρα πολύ σημαντική. Γενικότερα, η όψη αυτή σας δίνει ό,τι καλύτερο. Μετά το μεσημέρι, το πέρασμα της Σελήνης στους Ιχθύς είναι ιδανικό για σας που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Ένα όνειρό σας πραγματοποιείται τώρα. Θα έχετε ευχάριστες κοινωνικές επαφές, ενώ πρόσωπα αντιθέτου φύλου σάς βοηθούν. Ωστόσο, μην είστε προκλητικοί, γιατί κάτι τέτοιο μπορεί να προκαλέσει είτε ζήλια είτε σχόλια εις βάρος σας.

Λέων

Για σας τους Λέοντες το πέρασμα του Ήλιου, κυβερνήτη πλανήτη σας, στους Διδύμους δίνει για ένα μήνα πιο ευχάριστη πορεία στα σχέδιά σας, ενώ θα δείτε φίλους, οι οποίοι μπορεί να βοηθήσουν στις επιδιώξεις σας. Αν έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, μετά τις 10 Αυγούστου, μπορεί ο Κρόνος να σας ταλαιπωρεί με οικογενειακές υποθέσεις ή θέματα ακίνητης περιουσίας αλλά οι φίλοι σάς βοηθούν. Επίσης σας ανοίγονται δρόμοι για το εξωτερικό και για επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Γενικότερα, η επικοινωνία είναι σημαντική για σας. Θέματα που έχουν σχέση με την ακίνητη περιουσία σας ή με πρόσωπα της οικογένειάς σας φαίνονται να επιλύονται κατά τον καλύτερο τρόπο. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Ατελείωτες μετακινήσεις και συζητήσεις θα υπάρξουν αυτόν τον καιρό.

Παρθένος

Για σας που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου αυτή είναι μια περίοδος, κατά την οποία η κοινωνική αλλά και η επαγγελματική σας ζωή μπαίνουν σε έναν νέο δρόμο. Θα κάνετε καινούργια πράγματα, τα οποία θα αποδώσουν και οικονομικά, αν και έχετε πολλά έξοδα. Οι Παρθένοι του δευτέρου και του τρίτου δεκαημέρου βρίσκεστε σε μια πολύ σημαντική περίοδο. Οι φίλοι σάς βοηθούν, αλλά και πρόσωπα κύρους έρχονται κοντά σας. Θέματα που έχουν σχέση με τα οικονομικά σας έρχονται στο προσκήνιο. Προσέξτε τα έξοδά σας.

Ζυγός

Σε σας τους Ζυγούς η νέα θέση του Ήλιου ανοίγει δρόμους για ταξίδια, σπουδές και νομικές υποθέσεις. Θα είστε περισσότερο δημιουργικοί και χαρούμενοι αυτή την περίοδο. Η Αφροδίτη, απέναντι από το ζώδιό σας, ευνοεί ιδιαίτερα εσάς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, δηλαδή μετά τις 10 Οκτωβρίου. Θα έχετε επαφές, ενώ βελτιώνεται και η συναισθηματική σας ζωή. Ένα επαγγελματικό σας θέμα έρχεται στο προσκήνιο, για να επιλυθεί. Θα σας δοθούν ευκαιρίες, οι οποίες θα έχουν και οικονομικές προεκτάσεις. Εσείς που είστε γεννημένοι τέλος Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου θα πρέπει να προσέχετε, γιατί ο Άρης μπορεί να σας δημιουργήσει κάποια μικροπροβλήματα ή ακόμα και μικροατυχήματα.

Σκορπιός

Με την νέα θέση του Ήλιου στους Διδύμους εσείς οι Σκορπιοί θα προσπαθήσετε να επιλύσετε ένα επαγγελματικό σας θέμα, το οποίο έχει άμεση σχέση με τα οικονομικά σας. Στον χώρο της δουλειάς σας προς το παρόν υπάρχει ένα καταλάγιασμα. Τα πράγματα φαίνονται καλύτερα, αν και θα πρέπει να προσέξετε κάποιες αλλαγές. Εσείς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, τώρα θα δείτε το καλό πρόσωπο του Δία.

Τοξότης

Ο Ήλιος θα βρίσκεται απέναντι από το ζώδιό σας για ένα μήνα περίπου και θα ωθεί εσάς τους Τοξότες να ασχοληθείτε περισσότερο με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί το τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου σας έχετε την εύνοια της Αφροδίτης, η οποία σας κάνει πιο ερωτικούς και σας φέρνει πιο κοντά στα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Γενικότερα, η συναισθηματική σας ζωή ευνοείται, ενώ σας απασχολεί η οικογένειά σας. Αυτή την περίοδο ίσως επιλύσετε ένα οικονομικό σας θέμα, το οποίο είναι σημαντικό για σας.

Αιγόκερως

Για σας τους Αιγόκερους ανοίγεται ο δρόμος για ένα εργασιακό σας θέμα ή ένα θέμα της υγείας σας, το οποίο σας απασχολεί. Τα οικογενειακά σας θέματα διορθώνονται. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια νέα, σημαντική σχέση ή συνεργασία. Ένταση υπάρχει για σας που έχετε γεννηθεί τέλος Δεκεμβρίου με αρχές Ιανουαρίου. Τώρα αρχίζει εκ νέου ένας αγώνας για τα επαγγελματικά σας θέματα, τα οποία σας είχαν απασχολήσει και παλαιότερα.

Υδροχόος

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο ζητά από εσάς τους Υδροχόους να ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα. Η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους σάς κάνει να ασχολείστε με τα παιδιά ή με τον ερωτικό σας σύντροφο, ο οποίος είναι πολύ σημαντικός για σας. Θα είστε πολύ δραστήριοι, ενώ ευνοούνται τα ταξίδια, οι σπουδές και οι νομικές υποθέσεις. Τα οικονομικά σας μπαίνουν σε νέα βάση. Μπορείτε αυτό το διάστημα να κλείσετε μια επαγγελματική συμφωνία. Γενικότερα, μπορεί να δείτε να επιλύονται κάποια θέματα, τα οποία σας είχαν απασχολήσει στον επαγγελματικό ή κοινωνικό σας χώρο, ακόμα και στον γάμο σας.

Ιχθείς

Για σας τους Ιχθύς τα οικογενειακά θέματα είναι πολύ ευνοϊκά. Θα ασχοληθείτε με πρόσωπα της οικογένειάς σας, ενώ πολλά πράγματα βελτιώνονται την περίοδο αυτή. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Οι συναντήσεις, οι συζητήσεις και οι επαφές για οικονομικά θέματα, τα οποία έρχονται πάλι στο προσκήνιο για να επιλυθούν, δεν ευνοούνται. Ωστόσο, εσείς που έχετε γεννηθεί μετά τις 8 Μαρτίου μπορείτε να καταφέρετε πάρα πολλά πράγματα.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ