Μόλις αποφυλακίστηκε τον εκτέλεσαν με τρεις σφαίρες στο κεφάλι -Δολοφονία 31χρονου στον Κορυδαλλό - iefimerida.gr

Μόλις αποφυλακίστηκε τον εκτέλεσαν με τρεις σφαίρες στο κεφάλι -Δολοφονία 31χρονου στον Κορυδαλλό

Μόλις αποφυλακίστηκε τον σκότωσαν -Δολοφονία 31χρονου στον Κορυδαλλό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άγνωστος δράστης πυροβόλησε και σκότωσε στη 1.30 τα ξημερώματα έναν 31χρονο άντρα στην πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό. Σύμφωνα με την αστυνομία, το θύμα είχε αποφυλακιστεί από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου εξέτιε ποινή για ζητήματα εκβιασμών.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία ο άνδρας είχε καθίσει σε έναν από τους πάγκους φαστ φουντ και είχε πλάτη προς το δρόμο. Ξαφνικά τον πλησίασε ένας άνδρας και μόλις έφτασε σε απόσταση αναπνοής σήκωσε το πιστόλι και πυροβόλησε τουλάχιστον 3 φορές τον 31χρονο στο κεφάλι. Πριν προλάβει να αντιδράσει κανείς ο δράστης εξαφανίστηκε. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, αλλά και το ΕΚΑΒ, αλλά ο 31χρονος ήταν ήδη νεκρός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τον 31χρονο υπήρχει η εικασία ότι είχε εμπλοκή στη δολοφονία των δύο Φουντούλη Καπελώνη έξω από τα γραφεία της ΧΑ στο Νέο Ηράκλειο. Τότε η ΕΛ.ΑΣ. είχε περάσει από κόσκινο όσους ποινικούς είχαν επαφές με αντιεξουσιαστές. Από την έρευνα, τότε, ωστόσο, δεν είχε προκύψει καμία εμπλοκή του 31χρονου με τη δολοφονία των δύο Χρυσαυγιτών. Οι έρευνες της Ασφάλειας στην οποία έχει ανατεθεί η υπόθεση της δολοφονίας του 31χρονου στρέφονται στο ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ