H Μέριλιν ρίσκαρε την καριέρα της για να τραγουδήσει στα γενέθλια του Κένεντι - iefimerida.gr

H Μέριλιν ρίσκαρε την καριέρα της για να τραγουδήσει στα γενέθλια του Κένεντι

Αποκαλύψεις: H Μέριλιν ρίσκαρε την καριέρα της για να τραγουδήσει στα γενέθλια τ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πιο έμπιστο πρόσωπο της Μέριλιν Μονρόε, η μακιγιέζ της, σπάει τη σιωπή της ύστερα από 52 χρόνια και αποκαλύπτει το παρασκήνιο της εκρηκτικής εμφάνισης στο Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν, όπου η πιο διάσημη ξανθιά τραγούδησε το «Happy Birthday Mr President» στον πρόεδρο Κένεντι.

Παράλληλα, η ίδια είχε άγχος γιατί ήθελε να αρέσει στον Κένεντι. «Έκανε πρόβες ξανά και ξανά το τραγούδι. Ήθελε να είναι αψεγάδιαστη» αναφέρει η Ίρβιν σε τηλεοπτική της συνέντευξη στην Ντέφνι Μπάρακ, που θα μεταδοθεί το επόμενο διάστημα.Η Μαρί Ίρβιν δεν πιστεύει ότι η Μονρόε αυτοκτόνησε, γιατί «ήθελε απελπισμένα να αποκτήσει ένα παιδί», όπως υπογραμμίζει, και αποκαλύπτει ότι λίγο πριν εμφανιστεί στο κατάμεστο από δημοκρατικούς Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν έπαθε κρίση πανικού. Ουσιαστικά με τη συγκεκριμένη εμφάνιση ρίσκαρε την κινηματογραφική της καριέρα, καθώς η 20th Century Fox είχε απειλήσει να την διώξει από την ταινία «Something's Got To Give» αν τραγουδούσε στα γενέθλια του προέδρου, με τον οποίο διατηρούσε δεσμό.

Η δημοσιογράφος με την Μαρί Ίρβιν:

H Μέριλιν ρίσκαρε την καριέρα της για να τραγουδήσει στα γενέθλια του Κένεντι | iefimerida.gr 0

Η Μονρόε της είχε τηλεφωνήσει λίγες μέρες πριν πάει στη Νέα Υόρκη.«Με καλούσε πάντα η ίδια, χωρίς γραμματείς. Ήθελε να με ενημερώσει ότι θα τραγουδούσε σε γενέθλια του προέδρου», λέει.

Όταν εκείνο το θρυλικό βράδυ πήγε να την βάψει στο ξενοδοχείο, η Μονρόε ένιωθε κουρασμένη και χρειάστηκε να κοιμηθεί για μία ώρα. Στη συνέχεια έφυγε βιαστικά για το Μάντισον Σκουάερ Γκάρντεν και ξέχασε τα σκουλαρίκια της. Γενικά δεν φορούσε κοσμήματα, αλλά τα συγκεκριμένα σκουλαρίκια ήταν απαραίτητα για την εμφάνιση της βραδιάς των γενεθλίων. Η Ίρβιν λέει ότι πήρε ένα ταξί και έτρεξε να δώσει στην ηθοποιό τα σκουλαρίκια. «Ένας Θεός ξέρει πώς με άφησαν να μπω εκεί μέσα», σημειώνει και συνεχίζει την περιγραφή «Η Μονρόε γύρισε, με κοίταξε και πριν χαμογελάσει μου είπε 'ήξερα ότι θα ρθεις'».

H Μέριλιν ρίσκαρε την καριέρα της για να τραγουδήσει στα γενέθλια του Κένεντι | iefimerida.gr 1
H Μέριλιν ρίσκαρε την καριέρα της για να τραγουδήσει στα γενέθλια του Κένεντι | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ