Χίλαρι Σουάνγκ, η πιο καλοντυμένη των Καννών -Πώς με ένα απλό μπλε φόρεμα κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις [εικόνες] - iefimerida.gr

Χίλαρι Σουάνγκ, η πιο καλοντυμένη των Καννών -Πώς με ένα απλό μπλε φόρεμα κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Χίλαρι Σουάνγκ με την τελευταία της εμφάνιση στις Κάννες απέδειξε αυτό που όλες γνωρίζουν (αλλά καμιά δεν ακολουθεί): Οσο πιο απλό, λιτό και απέριττο το φόρεμα, τόσο πιο στιλάτη, σικάτη και εντυπωσιακή θα είναι η εμφάνιση.

Φορώντας ένα στενό, μίντι, κλειστό ως το λαιμό φόρεμα η χολιγουντιανή ηθοποιός έκλεψε τις εντυπώσεις στις Κάννες. Το ρούχο που επέλεξε να φόρεσε στο φεστιβάλ ήταν λιτό αλλά εντυπωσιακό. Παίζοντας με δύο αποχρώσεις του μπλε, ασύμμετρα κοψίματα στο λαιμό, αλλά και τα μανίκια, τα οποία ήταν ασημί και φώτιζαν την όλη εμφάνιση, η Σουάνγκ απέδειξε στις Κάννες τι θα πει στυλ και φινέτσα.

Το φόρεμα το είχε συνδυάσει άψογα με ένα ζευγάρι nude γόβες που είχαν μια διακριτική μαύρη γραμμή στο περίγραμμά τους, στοιχείο που έδενε με τη μαύρη ζώνη του φουστανιού της, ενώ η ηθοποιός είχε αφήσει τα απαλά κυματιστά μαλλιά της κάτω. Το μακιγιάζ της ήταν διακριτικό, τα κοσμήματα δεν είχαν καμία θέση στο λουκ της και κάπως έτσι η Χίλαρι Σουάνγκ έθεσε υποψηφιότητα για την πιο καλοντυμένη των Καννών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ