Γιάννης Μπουτάρης: Με ψήφισαν γιατί είμαι χορτασμένος και δεν έκανα αταξίες - iefimerida.gr

Γιάννης Μπουτάρης: Με ψήφισαν γιατί είμαι χορτασμένος και δεν έκανα αταξίες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την προοπτική της δεύτερης μάχης για το Δήμο Θεσσαλονίκης -με αντίπαλο τον Σταύρο Καλαφάτη- και ένα ποσοστό αρκετά ασφαλές (36,04%), ο Γιάννης Μπουτάρης δίνει τη δική του εξήγηση για τους λόγους που οι ψηφοφόροι τον επέλεξαν και σε αυτές τις εκλογές.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο, απάντησε ευθαρσώς: «Είμαι χορτασμένος και δεν έκανα αταξίες ως δήμαρχος. Γι' αυτό με ψήφισαν και αυτή τη φορά».

Επιπλέον αποκάλυψε πως αυτή η θητεία, εάν και εφόσον εκλεγεί, θα είναι η τελευταία του καθώς όπως σημείωσε «η εξουσία φθείρει και διαφθείρει» και τα 10 χρόνια δημαρχίας είναι πολλά γι' αυτόν.

Στα θετικά της πρώτης του θητείας συγκαταριθμεί την αύξηση των τουριστών από την Τουρκία και το Ισραήλ, ενώ για τα αυξημένα ποσοστά της Χρυσής Αυγής προσπάθησε να εξηγήσει το φαινόμενο σε ευρωπαϊκό πλαίσιο «Παρόμοια κινήματα υπάρχουν σε όλον τον κόσμο και παίρνουν δύναμη από την κρίση, ενώ ο μόνος τρόπος να ελαχιστοποιηθεί το πρόβλημα είναι να «αποκατασταθεί κοινωνική ηρεμία και λυθούν τα οικονομικά προβλήματα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ