Ο φωτογράφος και η μυστηριώδης κοκκινομάλλα που τον τραβά από το χέρι, συνεχίζουν το ταξίδι τους στον κόσμο [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο φωτογράφος και η μυστηριώδης κοκκινομάλλα που τον τραβά από το χέρι, συνεχίζουν το ταξίδι τους στον κόσμο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μουράτ Οσμάν, ο Ρώσος φωτογράφος ο οποίος κατέκλησε το Διαδίκτυο με τις περίφημες φωτογραφίες της φίλης του την οποία κρατά πάντα από το χέρι σαν να τον τραβάει και της οποίας βλέπουμε πάντα μόνο την πλάτη, συνεχίζει το ταξίδι του στον κόσμο. Φυσικά παρέα με την Νάταλι Ζακάροβα. Και φυσικά συνεχίζουν να φωτογραφίζονται και πάλι παρέα και στο ίδιο πάντα στιλ.

Η Ζακάροβα τον κρατά από το χέρι, οδηγώντας το σε διάφορες τοποθεσίες ανά την υφήλιο. Kαι έτσι, όλοι εμείς μέσω του άλμπουμ Follow me έχουμε τη δυνατότητα να ταξιδέψουμε σε όλο τον κόσμο μέσα από το φακό του Οσμάν, με έναν άκρως πρωτότυπο κόσμο.

Σημειώνεται ότι η ιδέα του Οσμάν για τις πρωτότυπες αυτές φωτογραφίες γεννήθηκε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του με την Ζακάροβα στη Βαρκελώνη το 2011, όταν η κοπέλα του ενοχλημένη που έβγαζε διαρκώς φωτογραφίες τον τράβηξε από το χέρι και του είπε «ακολούθα με». Ούτε που φανταζόταν πως εκείνη τη στιγμή θα πυροδοτούσε ένα μεγάλο έργο που διαρκεί μέχρι σήμερα και κάνει όλους τους χρήστες του Διαδικτύου να αναζητούν τις φωτογραφίες τους μανιωδώς σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι τελευταίες φωτογραφίες που έχουν προστεθεί στο λογαριασμό του Οσμάν στο Ιnstagram είναι οι εξής:

Αμμάν -Τσιταντέλ

Νεκρά Θάλασσσα

Ιορδανία

Μόσχα

Παρίσι

Μπακού -Αζερμπαϊζάν

Σότσι

Μιλάνο

Ρώμη

Ρώμη

Γαλλικές Αλπεις

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ