Πώς ο Ομπάμα «κατέστρεψε» τον γάμο ενός ζευγαριού [εικόνες] - iefimerida.gr

Πώς ο Ομπάμα «κατέστρεψε» τον γάμο ενός ζευγαριού [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κριστίν και ο Σαμ τα είχαν κανονίσει όλα. Το μεγάλο ραντεβού της ζωής τους είχε κλειστεί για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Η αίθουσα του δημαρχείου, αλλά και ο χώρος που θα έδινα το πάρτι τους. Ωσπου... μια επιστολή που έφθασε στα χέρια τους, τους ειδοποιούσε ότι τα σχέδιά τους θα πρέπει να ανατραπούν. Ο Αμερικανός πρόεδρος ήθελε να δειπνήσει την ίδια ημέρα στο χώρο όπου θα γινόταν το γλέντι για το γάμο τους.

«Πήρα μια επιστολή, στην οποία αναφερόταν ότι λόγω της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ το δημαρχείο του Κάρντιφ (στην Ουαλία) και η γύρω περιοχή θα ήταν απροσπέλαστη για δυο ημέρες. Καθώς διάβαζα την πρώτη παράγραφο της επιστολής ένιωθα ότι χάνω τις αισθήσεις μου. ''Θεέ μου δεν έχουμε χρήματα για να αλλάξουμε το σχεδιασμό μας και είναι λίγο αργά για να κλείσουμε νέα αίθουσα'' σκέφτηκα, αλλά μετά όταν διάβασα λίγο παρακάτω ηρέμησα», λέει η Κριστίν μιλώντας στη Daily Mail.

Οι αρχές της πόλης αποφάσισαν να μετακινήσουν όλους τους γάμους που είχαν κανονιστεί από το δημαρχείο σε ένα άλλο κτίριο που ανήκει επίσης στο δήμο και έτσι εν μέρει το πρόβλημα λύθηκε χωρίς η Κριστίν και ο Σαμ να χρειαστεί να αλλάξουν εντελώς το σχεδιασμό τους. Πρέπει βέβαια να ξανατυπώσουν τις προσκλήσεις και να τις ξαναστείλουν σε φίλους και συγγενείς. Μάλιστα, η Κριστίν έστειλε ένα e-mail στον Μπαράκ Ομπάμα, καλώντας τον με την ευκαιρεία της επίσκεψης στην πόλη της την ημέρα του γάμου της να περάσει από την αίθουσα που θα γίνεται η δεξίωση για ένα κόμμάτι... γαμήλιας τούρτας.

Το ζευγάρι

Πώς ο Ομπάμα «κατέστρεψε» τον γάμο ενός ζευγαριού [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το δημαρχείο όπου θα γινόταν η δεξίωση του γάμου τους

Πώς ο Ομπάμα «κατέστρεψε» τον γάμο ενός ζευγαριού [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Το κτίριο όπου τελικά θα γίνει η δεξίωση του γάμου τους

Πώς ο Ομπάμα «κατέστρεψε» τον γάμο ενός ζευγαριού [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ