Βενιζέλος: Θύμα των τεχνητών εντυπώσεων ο κ. Τσίπρας - iefimerida.gr

Βενιζέλος: Θύμα των τεχνητών εντυπώσεων ο κ. Τσίπρας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις ευρωεκλογές πρέπει να έχουμε «μια εικόνα προοδευτικής σταθερότητας», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στο πρώτο του σχόλιο επί των αποτελεσμάτων των αυτοδιοικητικών εκλογών. Παράλληλα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναφερόμενος στα αποτελέσματα των exit polls που έδιναν μεγάλο προβάδισμα στους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ σε περιφέρεια Αττικής και δήμο Αθηναίων (εικόνα που άλλαξε με τα πρώτα αποτελέσματα) έκανε λόγο για «ψευδείς και φευγαλέες εντυπώσεις μεταξύ 7 και 9 απόψε, που δεν έχουν σχέση με τα πραγματικά αποτελέσματα».
«Ο κ. Τσίπρας μίλησε για δημοψήφισμα, πέφτοντας θύμα των τεχνικών εντυπώσεων που δημιουργήθηκαν πριν βγουν τα επίσημα αποτελέσματα», πρόσθεσε ο κ. Βενιζέλος. «Σε αντίθεση με άλλους, το ΠΑΣΟΚ και η Ελιά άφησε πίσω της τη σκληρή κομματικοποίηση των εκλογών. Σήμερα είδαμε τις βαθιές ρίζες της δημοκρατικής παράταξης σε Σωματεία, Ομοσπονδίες, Επιμελητήρια, Συλλόγους» σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Αναφερόμενος στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, υποστήριξε πως οι στενές κομματικές επιλογές σε πανελλήνιο επίπεδο απέτυχαν καθαρά και έδωσε έμφαση στο γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ και η Ελιά άφησαν τα στελέχη τους να κινηθούν «χωρίς κομματικά χρίσματα».

Τέλος, ο κ. Βενιζέλος εντόπισε μεγάλο δημοκρατικό ζήτημα στα υψηλά, όπως είπε, ποσοστά της Χρυσής Αυγής στον Δήμο της Αθήνας και στην Περιφέρεια Αττικής.







Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ