Σγουρός: Την επόμενη Κυριακή ζητάμε την στήριξη των πολιτών και μόνο των πολιτών - iefimerida.gr

Σγουρός: Την επόμενη Κυριακή ζητάμε την στήριξη των πολιτών και μόνο των πολιτών

Σγουρός : Την επόμενη Κυριακή ζητάμε την στήριξη των πολιτών και μόνο των πολιτώ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την στήριξη των πολιτών στον δεύτερο γύρο ζήτησε ο υποψήφιος περιφερειάρχης, Γιάννης Σγουρός, στη δήλωσή του για το αποτέλεσμα στην πρώτης Κυριακής.Ο κ. Σγουρός αφού ευχαρίστησε τους πολίτες που τον τίμησαν τόνισε ότι «Δώσαμε δύσκολο αγώνα, αντιμετωπίσαμε πολλά εμπόδια με παλιές αντιλήψεις και κριτήρια κομματικών επιλογών. Εμείς υπερασπιζόμαστε την περιφέρεια και τον αυτοδιοικητικό χαρακτήρα».

Για την επόμενη Κυριακή ο Γιάννης Σγουρός ζήτησε την Κυριακή τη στήριξη των πολιτών και μόνο των πολιτών επισημαίνοντας ότι η χώρα μπαίνει σε μια κρίσιμη φάση.

«Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε χωρίς προσανατολισμό, με όρους αγάπης, απασχόλησης και κοινωνικής αλληλεγγύης. Τα προβλήματα είναι πολλά και σύνθετα και μόνο με συνεργασία και ενότητα μπορούμε να προχωρήσουμε» σημείωσε ο Γιάννης Σγουρός.

«Δεν είμαι εδώ από προσωπική φιλοδοξία» δήλωσε ο κ. Σγουρός και καταλήγοντας ανέφερε «Παραμένω προσηλωμένος. Μόνο με έργο μπορεί να βελτιωθεί η ζωή μας. Συνεχίζουμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ