Ανατροπή: Μπροστά ο Καμίνης στο Δήμο Αθηναίων -Mάχη ψήφο με ψήφο για την πρώτη θέση - iefimerida.gr

Ανατροπή: Μπροστά ο Καμίνης στο Δήμο Αθηναίων -Mάχη ψήφο με ψήφο για την πρώτη θέση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την καταμέτρηση των ψήφων να βρίσκεται στο 10,79% στον Δήμο της Αθήνας η αναμέτρηση για την πρώτη θέση εξελίσσεται σε ντέρμπι καθώς ο νυν δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης προηγείται του Γαβριήλ Σακελλαρίδη. Συγκεκριμένα ο κ.Καμίνης συγκεντρώνει 21,75% και ο κ.Σακελλαρίδης 19,99%.

Υπενθυμίζεται πως τα exit polls έδιναν σαφέστατο προβάδισμα στον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ έναντι του νυν δημάρχου.

Ο κ. Σακελλαρίδης θεωρεί μεγάλη επιτυχία το γεγονός ότι μπαίνει στον β' γύρο, από την πρώτη ή την δεύτερη θέση. Μιλώντας μπροστά στο εκλογικό του κέντρο δήλωσε:

«Οι Αθηναίες και οι Αθηναίοι ψήφισαν για τη μεγάλη αλλαγή στην πόλη. Το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου αποτελεί μια πρώτη δικαίωση. Οσοι αγνόησαν τα τεράστια κοινωνικά προβλήματα και ταυτίστηκαν με τα κόμματα του Μνημονίου δεν μπορούν σήμερα να εμφανίζονται ως υπερκομματικοί υποψήφιοι.

Σήμερα έγινε το πρώτο αποφασιστικό βήμα, καλούμε όλους τους πολίτες σε μια πλατιά συμμαχία για το μέλλον της πόλης. Αλλάζουμε την Αθήνα τώρα, είναι στο χέρι μας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ