Σαρωτικές νίκες για Κώστα Μπακογιάννη και Απόστολο Κατσιφάρα σε Στερεά και Δυτική Ελλάδα - iefimerida.gr

Σαρωτικές νίκες για Κώστα Μπακογιάννη και Απόστολο Κατσιφάρα σε Στερεά και Δυτική Ελλάδα

Σαρωτικές νίκες Μπακογιάννη και Κατσιφάρα σε Στερεά και Δυτική Ελλάδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προς ευρεία επικράτηση φαίνεται πως οδεύουν ο Κώστας Μπακογιάννης στην Στερεά Ελλάδα και ο Απόστολος Κατσιφάρας στην Δυτική Ελλάδα, καθώς, προηγούνται με πολύ μεγάλες διαφορές έναντι των αντιπάλων τους.Ευρεία αναμένεται να είναι η νίκη του Κώστα Μπακογιάννη στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας όπου με βάση τα πρώτα αποτελέσματα ο υποψήφιος της ΝΔ καταγράφει ευρεία νίκη με 42,93% έναντι του Ευάγγελου Αποστόλου ο οποίος συγκεντρώνει 17,9% ,ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Αθανάσιος Γιαννόπουλος με 14,64 %

Ευρεία επικράτηση Κατσιφάρα στην Δυτική Ελλάδα

Στην περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας προηγείται με μεγάλη διαφορά ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κατσιφάρας έναντι του Ανδρέα Κατσανιώτη που είχε τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας. Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Βασίλης Χατζηλάμπρου.

Συγκεκριμένα από τα έως τώρα αποτελέσματα ο Απόστολος Κατσιφάρας συγκεντρώνει ποσοστό 27,86% και ο Ανδρέας Κατσανιώτης με 18,07%.

Επιπλέον οι υποψήφιοι της ΝΔ καταγράφουν πρωτιά σε άλλες τρεις περιφέρειες.

Αναλυτικά:

Θεσσαλία

Περιφέρεια Κρήτης

Πελοποννήσου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ