ΝΔ: Το πολιτικό συμπέρασμα θα βγει από το σύνολο της Επικράτειας - iefimerida.gr

ΝΔ: Το πολιτικό συμπέρασμα θα βγει από το σύνολο της Επικράτειας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναγνωρίζει τη δυσμενή επικοινωνιακή εικόνα από τα εκτιμώμενα αποτελέσματα σε Αθήνα και Περιφέρεια Αττικής η Νέα Δημοκρατία, ωστόσο στελέχη της επιμένουν ότι το πολιτικό συμπέρασμα θα κριθεί από το σύνολο των αποτελεσμάτων στις περιφέρειες της χώρας.

Το αποτέλεσμα θα κριθεί από το σύνολο στις περιφέρειες της χώρας. Αυτό υποστηρίζουν στελέχη της ΝΔ, αναγνωρίζοντας, ωστόσο, τη δυσμενή επικοινωνιακή εικόνα από τα εκτιμώμενα αποτελέσμαστα σε Αθήνα και περιφέρεια Αττικής.

Πηγές της ΝΔ σημείωναν, σύμφωνα με την kathimerini.gr, ότι και στις εθνικές εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ προηγήθηκε στην Περιφέρεια Αττικής, ωστόσο σε πανεθνικό επίπεδο η Ν.Δ. κέρδισε τις εκλογές με διαφορά τριών μονάδων.

Ειδικά για την Αθήνα υπογράμμισαν την επίδοση του Nικήτα Κακλαμάνη, που αν θεωρητικά αθροίζονταν με αυτή του Αρη Σπηλιωτόπουλου θα οδηγούσε τον γαλάζιο υποψήφιο στο δεύτερο γύρο.

Παράλληλα, η Συγγρού εκτιμά ότι οι υποψήφιοι της ΝΔ θα είναι παρόντες στο δεύτερο γύρο στις περισσότερες από τις περιφέρειες της χώρας και επισημαίνουν ότι, αντιθέτως, σε πολλές περιοχές θα βρίσκονται εκτός οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ, όπως για παράδειγμα στο σύνολο της Μακεδονίας, της Θράκης και της Ηπείρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ