Δούρου, Σακελλαρίδης, Μώραλης οι τρεις εκπλήξεις σε Αττική, Αθήνα και Πειραιά - iefimerida.gr

Δούρου, Σακελλαρίδης, Μώραλης οι τρεις εκπλήξεις σε Αττική, Αθήνα και Πειραιά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την Ρένα Δούρου και τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη να διαψεύδουν τις δημοσκοπήσεις και να έρχονται πρώτοι σε περιφέρεια Αττικής και δήμο Αθηναίων αλλά και τον Γιάννη Μώραλη, του οποίου η υποψηφιότητα από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε φάνηκε ότι θα κάνει την ανατροπή και θα στερήσει την πρώτη θέση από τον νυν δήμαρχο Βασίλη Μιχαλολιάκο, βρισκόμαστε αδιαμφισβήτητα μπροστά σε μεγάλες εκπλήξεις στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες μόλις τα τελευταία 24ωρα άρχισε να διαμορφώνεται μια εικόνα αλλαγής με την κυρία Δούρου να παίρνει κεφάλι από τον Γιάννη Σγουρό, ωστόσο κανείς δεν περίμενε αυτή τη μεγάλη διαφορά(Γιάννης Σγουρός 20,5-24,5 %, Ρένα Δούρου 27-31%), που δίνουν τα exit polls.

Μεγαλύτερη έκπληξη όλων, πάντως, ήταν η πρωτιά που δίνουν τα πρώτα exit polls στον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, τον οποίο ούτε μια δημοσκόπηση δεν έδινε πρώτο στο δήμο Αθηναίων (Γαβριήλ Σακελλαρίδης 20-24%,Γιώργος Καμίνης 19-23%). Η επικράτηση του υποψήφιου του ΣΥΡΙΖΑ στον πρώτο γύρο της αναμέτρησης και μάλιστα με, αναλογικά, σημαντική διαφορά, θεωρείται από όλες τις πλευρές ως η μεγαλύτερη έκπληξη των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Οσον αφορά τον Γιάννη Μώραλη τα exit polls για τον επικεφαλής του «Πειραιάς Νικητής» δίνουν 33,5% με 37,5%, ενώ στον Βασίλη Μιχαλολιάκο, ο οποίος μέχρι να εμφανιστεί η υποψηφιότητα Μώραλη θεωρούσε δεδομένη την ανανανέωση της θητείας του, δίνουν 28% με 32%.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ