Παπανδρέου για εκλογές: Εύχομαι αλλαγή νοοτροπίας και πρακτικών - iefimerida.gr

Παπανδρέου για εκλογές: Εύχομαι αλλαγή νοοτροπίας και πρακτικών

Παπανδρέου για εκλογές: Εύχομαι αλλαγή νοοτροπίας και πρακτικών στην αυτοδιοίκησ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην ουρά περίμενε υπομονετικά για να ψηφίσει ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος βρέθηκε σε εκλογικό τμήμα της Νέας Ερυθραίας με τη σύζυγό του.Αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Γιώργος Παπανδρέου ευχήθηκε οι κάλπες να απελευθερώσουν τις αναπτυξιακές δυνάμεις που υπάρχουν στη χώρα, ενώ έκανε ειδική μνεία σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

«Σήμερα καλούνται οι δήμοι και οι περιφέρειες να διαμορφώσουν χώρο διαβούλευσης και πραγματικής συμμετοχής του πολίτη και να απελευθερώσουν δυνάμεις αναπτυξιακές, μιας ανάπτυξης πράσινης που σέβεται τον πολιτισμό της χώρας μας. Χαίρομαι που παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, το ΠΑΣΟΚ ανέδειξε από τα σπλάχνα του στελέχη ικανά, στελέχη σίγουρα, αποφασισμένα και να συγκρουστούν με παλιές αντιλήψεις και να φέρουν σε πέρας ένα δύσκολο έργο μιας άλλη νοοτροπίας και πρακτικών για την αυτοδιοίκηση» είπε με νόημα ο πρώην πρωθυπουργός.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας σημειώθηκε και ένα απρόοπτο με τη σύζυγο του κ. Παπανδρέου, Αντα, η οποία πήγε να ρίξει την ψήφο της με τον φάκελο να είναι ανοιχτός.

Φωτογραφίες ΑΠΕ -ΜΠΕ Βασίλης Φυλής

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ