Η Πάμελα Αντερσον αποκάλυψε το σκοτεινό παρελθόν της -Την κακοποίησαν και τη βίασαν ομαδικά στην εφηβεία της - iefimerida.gr

Η Πάμελα Αντερσον αποκάλυψε το σκοτεινό παρελθόν της -Την κακοποίησαν και τη βίασαν ομαδικά στην εφηβεία της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Pamela Anderson συγκλόνισε τους επισκέπτες σε εκδήλωση του Φεστιβάλ Καννών με την αποκάλυψη ότι είχε κακοποιηθεί ως παιδί, βιάστηκε στην ηλικία των 12 και έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού λίγα χρόνια αργότερα.

Η σταρ του Baywatch μίλησε για την περιπέτειά της την Παρασκευή το βράδυ κατά την έναρξη της εκδήώσης για το «The Anderson Pamela Foundation», μπροστά σε 200 άτομα.

«Δεν είχα μια εύκολη παιδική ηλικία. Παρά την αγάπη των γονέων, κακοποιήθηκα στην ηλικία των έξι από μια γυναίκα μπέιμπι σίτερ», ανέφερε και σόκαρε η 46χρονη σταρ.

«Πήγα στο σπίτι ενός φίλου και ο μεγαλύτερος αδελφός του, αποφάσισε να μου δείξει πώς παίζεται το τάβλι. Αργότερα άρχισε να μου κάνει μασάζ στην πλάτη, και ακολούθησε ο βιασμός. Ηταν η ετεροφυλοφιλική εμπειρία μου. Ηταν 25 ετών και ήμουν 12».

Το κορίτσι του Playboy, στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι ένας φίλος από το σχολείο «αποφάσισε ότι θα ήταν αστείο να πέσω θύμα βιασμού από έξι άτομα. Ηθελα να εξαφανιστώ από τη γη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ