Wall Street Journal: Τεστ για την κυβερνητική πολιτική οι σημερινές εκλογές - iefimerida.gr

Wall Street Journal: Τεστ για την κυβερνητική πολιτική οι σημερινές εκλογές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τεστ της κυβερνητικής πολιτικής χαρακτηρίζει η Wall Street Journal τις σημερινές αυτοδιοικητικές εκλογές στην Ελλάδα, σημειώνοντας ότι είναι «πιθανό να καθορίσει αν η Ελλάδα θα παραμείνει στη μεταρρυθμιστική της ατζέντα ή θα βυθιστεί και σε μια νέα πολιτική αβεβαιότητα».

Το δημοσίευμα της Wall Street Journal αφού αναφέρει πως είναι η πρώτη φορά που οι Ελληνες προσέρχονται στις κάλπες μετά την ανάληψη της εξουσίας από τον Αντώνη Σαμαρά, τονίζει ότι ο πρωθυπουργός στην πρώτη από την τριπλή εκλογική μάχη στην οποία συμμετέχουν οι Έλληνες ψηφοφόροι, αντιμετωπίζει αυτό που εμφανίζεται ως δημοψήφισμα για την κυβερνητική συνεργασία».

«Μια αποδοκιμασία στις κάλπες θα μπορούσε να ανοίξει και πάλι τις ρωγμές στον κυβερνητικό συνασπισμό, ο οποίος ήδη δοκιμάζεται από τα σκληρά μέτρα λιτότητας που χρειάστηκε να επιβάλλει», προσθέτει η εφημερίδα.

Φωτογραφία: Fosphotos

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ