Οι 16 ακριβότερες και οι 16 φθηνότερες πόλεις για να βγει ένα ζευγάρι πρώτο ραντεβού -Πόσο στοιχίζει σε κάθε μια από αυτές [λίστα] - iefimerida.gr

Οι 16 ακριβότερες και οι 16 φθηνότερες πόλεις για να βγει ένα ζευγάρι πρώτο ραντεβού -Πόσο στοιχίζει σε κάθε μια από αυτές [λίστα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tο πρώτο ραντεβού εκτός από καλή διάθεση (και από τις δυο πλευρές) χρειάζεται και λεφτά. Για τα μπέργκερ, τα αναψυκτικά, τα εισιτήρια για το σινεμά, κανά δυο μπύρες και τη βόλτα με το αυτοκίνητο. Αναλόγως με το πού μένει ο καθένας αυτό μπορεί να κοστίσει από μια περιουσία έως σχεδόν τίποτα.

Οπως προκύπτει από σχετική μελέτη της Deutsche Bank ένα τέτοιο ραντεβού, που θα περιλαμβάνει όσα προαναφέρθηκαν στο Λονδίνο μπορεί να κοστίσει σε ένα ζευγάρι 121 δολάρια, ενώ στο Μουμπάι της Ινδίας 100 ευρώ λιγότερο.

Σε γενικές γραμμές, όπως προκύπτει από τη σχετική μελέτη πιο συμφέρουσα ήπειρος για ραντεβού αποδεικνύεται η Ασία (με εξαίρεση το Τόκιο), ενώ ακριβότερη και με διαφορά η Ευρώπη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ευρώπη Ασία μπέργκερ Ραντεβού
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ