Με αποδοκιμασίες υποδέχθηκαν τον Βενιζέλο στο εκλογικό κέντρο όπου ψήφισε - iefimerida.gr

Με αποδοκιμασίες υποδέχθηκαν τον Βενιζέλο στο εκλογικό κέντρο όπου ψήφισε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αμηχανία προκάλεσε σε παράγοντες του ΠΑΣΟΚ που συνόδευαν τον Ευάγγελο Βενιζέλο οι φωνές και τα συνθήματα που ακούστηκαν την ώρα που ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης προσπαθούσε να μιλήσει ζωντανά μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.
«Εμπρός λαέ μη σκύβεις το κεφάλι, ο μόνος δρόμος είναι αντίσταση και πάλη». Το σύνθημα αυτό ακούστηκε από μερικούς συγκεντρωμένους έξω από το εκλογικό τμήμα που ψήφισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Με το που άνοιξε το στόμα του ακούστηκε το σύνθημα τουλάχιστον δυο φορές. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν έδειξε να πτοείται ολοκλήρωσε τη δήλωση και αποχώρησε. Εξέφρασε την ελπίδα πως η επιλογή των πολιτών θα βοηθήσει στην ανάπτυξη, την απασχόληση, την παροχή καλύτερων υπηρεσιών στο δημότη και σε τοπικό και σε περιφερειακό επίπεδο.


Πληροφορίες που μετέδωσε ο συντάκτης του ΑΝΤ1 που βρισκόταν επιτόπου, αναφέρουν πως επικράτησε μικροένταση και υπήρξε και παρέμβαση της αστυνομίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ