Απίστευτο θάρρος -Ενα 8χρονο κοριτσάκι πήρε το τιμόνι όταν λιποθύμησε η μητέρα του [βίντεο] - iefimerida.gr

Απίστευτο θάρρος -Ενα 8χρονο κοριτσάκι πήρε το τιμόνι όταν λιποθύμησε η μητέρα του [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι και αν είναι μόλις 8 ετών. Η μικρή Abby Porter από το Κάνσας κατάφερε να κάνει το ακατόρθωτο για να σώσει την μητέρα του αλλά και την ίδια. Οδήγησε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε όταν η μητέρα της λιποθύμησε.

Ολα συνέβησαν όταν η μητέρα της μικρής την πήγαινε με το αυτοκίνητο στο σχολείο της. Κάποια στιγμή, η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της, με αποτέλεσμα η μικρή να πάρει το τιμόνι στα χέρια της.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, η μικρή κατάφερε βγήκε με το αυτοκίνητο σε έναν αυτοκινητόδρομο. Ενας αστυνομικός την βοήθησε, ώστε να ρίξει το όχημα πάνω στο υπηρεσιακό αυτοκίνητο, προκειμένου η μικρή να το σταματήσει.

«Εκείνη την ώρα υπήρχε πολλή κίνηση και πολλά φορτηγά», επιβεβαίωσε ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας, ενώ ο αστυνομικός που έπεισε το κοριτσάκι να πέσει πάνω στο περιπολικό του ώστε να σταματήσει, τόνισε: «Δεν την είδα να κλαίει. Απλά από τον τόνο της φωνής της κατάλαβα ότι τρόμαξε».

Μέχρι στιγμής, άγνωστα παραμένουν τα αίτια που η μητέρα της λιποθύμησε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ