Θεοδωράκης: Μου αρέσει ο προεκλογικός Σαμαράς και Τσίπρας - iefimerida.gr

Θεοδωράκης: Μου αρέσει ο προεκλογικός Σαμαράς και Τσίπρας

Θεοδωράκης: Μου αρέσει ο προεκλογικός Σαμαράς και Τσίπρας -Δεν συνεργαζόμαστε γι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον «προεκλογικό εαυτό» του Αντώνη Σαμαρά και του Αλέξη Τσίπρα σχολίασε ο Σταύρος Θεοδωράκης, ενώ ξεκαθάρισε ότι το Ποτάμι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με κανέναν για μια-δυο καρέκλες, όπως είπε.

«Μ’ αρέσει πάρα πολύ ο Τσίπρας και ο Σαμαράς αυτές τις μέρες. Ό,τι λέει ο Τσίπρας και ο Σαμαρας μπορείς να το δεχθείς. Υπάρχει ο προεκλογικός εαυτός τους. Γίνονται προεκλογικά κανονικοί άνθρωποι», είπε ο κ. Θεοδωράκης μιλώντας στο ΣΚΑΪ, σχετικά με τον προεκλογικό αγώνα των αρχηγών της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχολιάζοντας τα προεκλογικά σποτ, αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ και το σύνθημα «να ενώσουμε τους Ελληνες», σχολίασε ότι το κόμμα της Κουμουνδούρου έως τώρα έλεγε «πας μη ΣΥΡΙΖΑ βάρβαρος», ενώ για το σποτ της ΝΔ σχολίασε ότι «θα βοηθήσει το μεροκαματιάρη και το συνταξιούχο», ενώ διερωτήθηκε αν αυτό έκανε ο Σαμαράς τα τελευταία χρόνια. «Υπάρχουν διαφημιστές στα μεγάλα κόμματα που τους λένε ορίστε αυτή είναι η βιτρίνα σας», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος σε ενδεχόμενες μετεκλογικές συνεργασίες, ο επικεφαλής του Ποταμιού σημείωσε πως «δεν συνεργαζόμαστε με κανέναν για να πάρουμε μια ή δυο καρέκλες», προσθέτοντας πως πρέπει να γίνει σοβαρή συζήτηση για συγκεκριμένα προβλήματα» και ότι πρόθεσή του είναι να συνεργαστεί κυβερνητικά με όποιο κόμμα συμφωνήσει στις περισσότερες από τις 20 θέσεις που θα καταθέσει το Ποτάμι μετά τις ευρωεκλογές.

Ακόμη, χαρακτήρισε την ανεργία «μεγάλη ντροπή» και είπε ότι υπάρχουν ευθύνες και στους Ελληνες που είχαν επιλέξει μία πολιτική ηγεσία απερίσκεπτη, που δανειζόταν πέρα από τις πραγματικές της ανάγκες.

«Τα παιδιά όμως της Ελλάδας, τα παιδιά όμως της Ευρώπης, τι φταίνε;» διερωτήθηκε και τόνισε ότι οι νέοι πρέπει να βοηθηθούν άμεσα από την Ευρώπη με ένα ευρωπαϊκό ταμείο ανεργίας για τους νέους.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ