Κι άλλη ξαφνική αποχώρηση από το Just The 2 Of Us -Τα καρφιά για την Ρούλα Κορομηλά - iefimerida.gr

Κι άλλη ξαφνική αποχώρηση από το Just The 2 Of Us -Τα καρφιά για την Ρούλα Κορομηλά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τον Δημήτρη Αρβανίτη που αποχώρησε από το Just The 2 Of Us λόγω άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων, έρχεται μια ακόμη ξαφνική αποχώρηση από το σόου τραγουδιού του Mega. Από τον ενδυματολογικό τομέα. Ο λόγος για τον σχεδιαστή Μίλτο ο οποίος αποκάλυψε το πρωί της Παρασκευής το τέλος της συνεργασίας του με την Ρούλα Κορομηλά και ως εκ τούτου και με το σόου.

Μιλώντας στο Happy Day o σχεδιαστής αποκάλυψε ότι ειδοποιήθηκε ότι οι στυλίστες της Ρούλας Κορομηλά παραιτήθηκαν. «Εμεινα άφωνος γιατί ετοιμάζαμε ρούχα. Δημιουργήθηκαν σχόλια για την επιλογή των ρούχων μάλλον. Το ότι δεν έφτανε ο χρόνος να ετοιμάζονται σωστά τα ρούχα. Δεν είχα ενημερωθεί από την Ρούλα αλλά από ξένους ανθρώπους για το συμβάν. Για ακόμα μια φορά δηλαδή», πρόσθεσε, ενώ σε ερώτηση για το αν η κριτής και παρουσιάστρια έχει κάποια απαίτηση από τα ρούχα της, εκείνος απάντησε με παράπονο: «Η Ρούλα είναι ανασφαλής με την εικόνα της και η ένταση βγαίνει με τους συνεργάτες της. Η ίδια δεν μπορεί να ελέγξει αυτήν την ένταση από το ένα live στο άλλο, αλλά και την αγωνία για την εικόνα της. Απλώς θα περίμενα ένα τηλέφωνο για κάποια εξήγηση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ