Τα ζώδια της Παρασκευής 16 Μαΐου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Παρασκευής 16 Μαΐου

Τα ζώδια της Παρασκευής 16 Μαΐου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Για σας τους Κριούς η Παρασκευή είναι μια πάρα πολύ καλή ημέρα. Μπορείτε να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, να επικοινωνήσετε, να ταξιδέψετε, αλλά και να συζητήσετε θέματα τα οποία σας ενδιαφέρουν άμεσα. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 7-9 Απριλίου, οι συναντήσεις, οι συζητήσεις και οι επαφές ευνοούνται ιδιαίτερα. Ωστόσο, το Σάββατο και την Κυριακή προσέχετε τις υποχρεώσεις που τυχόν έχετε. Μια υπερβολική συμπεριφορά θα μπορούσε να σας βλάψει. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές αλλά και στο τέλος του ζωδίου σας μπορείτε να λειτουργήσετε με ηρεμία. Νομικά, διαδικαστικά θέματα αλλά και υπερβολές, θα πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα εσείς που είστε γεννημένοι στις 9 Απριλίου.

Ταύρος

Ο Ήλιος ολοκληρώνει την πορεία του στο δικό σας ζώδιο, τον Ταύρο. Την Παρασκευή, ρυθμίστε ένα οικονομικό θέμα σας. Το Σαββατοκύριακο η Σελήνη στον Αιγόκερω ευνοεί τα ταξίδια, τις μετακινήσεις και τις επαφές σας με πρόσωπα που βρίσκονται μακριά. Οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες δεν ευνοούνται. Μετρήστε καλά τα έξοδά σας. Προσέχετε γενικότερα την υγεία σας. Οι συγγενείς μπορεί να είναι κοντά σας και να σας βοηθούν, αλλά μπορεί επίσης να σας παρασύρουν σε υπερβολές, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 9 Μαΐου. Ελάτε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν είστε γεννημένοι γύρω στις 27 Απριλίου, συζητήστε με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, τα οποία μπορούν να σας δώσουν ιδέες, ιδιαίτερα δημιουργικές.

Δίδυμοι

Για σας τους Διδύμους, ο κυβερνήτης σας Ερμής κινείται στο δικό σας ζώδιο και ευνοεί τις μετακινήσεις, τις συζητήσεις και τις επαφές σας. Η Αφροδίτη ευνοεί τις σημαντικές συναισθηματικές σας επαφές, οι οποίες μπορεί να αλλάξουν την ζωή σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 7-9 Ιουνίου. Οι φίλοι βρίσκονται κοντά σας, ενώ θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές. Την Παρασκευή η Σελήνη στον Τοξότη, απέναντι από το ζώδιό σας, σας φέρνει αντιμέτωπους με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Το Σαββατοκύριακο έχετε πολλές υποχρεώσεις, στις οποίες πρέπει να ανταποκριθείτε. Εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 28 Μαΐου προσέχετε τις λαθεμένες εκτιμήσεις. Κάποια πρόσωπα του περιβάλλοντός σας μπορεί να σας σχολιάζουν. Προσέχετε, μην δίνετε αφορμές για σχόλια.

Καρκίνος

Για σας τους Καρκίνους, η Παρασκευή είναι μια πολύ καλή μέρα, για να συζητήσετε ένα εργασιακό σας θέμα. Το Σαββατοκύριακο η Σελήνη στον Αιγόκερω, απέναντι από το ζώδιό σας, ενδεχομένως να σας φέρει αντιμέτωπους με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Ίσως υπάρξουν κάποιες διαφωνίες μεταξύ σας. Αποφύγετε τις συγκρούσεις και τις υπερβολές, οι οποίες σας βλάπτουν. Ειδικά εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 10 Ιουλίου ενδεχομένως να παρασυρθείτε σε οικονομικά, συναισθηματικά και λεκτικά επεισόδια, καθόλου ευχάριστα. Αντίθετα, εσείς που είστε γεννημένοι στο τέλος του Ιουνίου έχετε σημαντική έμπνευση. Ένα οικογενειακό θέμα επανέρχεται για σας που είστε γεννημένοι γύρω στην 1η Ιουλίου. Θα επιλυθεί, αλλά θα χρειαστεί αρκετός καιρός μέχρι την οριστική του λύση.

Λέων

Αυτές είναι οι τελευταίες μέρες που ο Ήλιος, κυβερνήτης σας, βρίσκεται στον Ταύρο, κάνοντας εσάς τους Λέοντες πιο γήινους και πιο στατικούς. Αργότερα, θα έχετε επαφές με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Την Παρασκευή η Σελήνη στον Τοξότη είναι πολύ ευνοϊκή και σας φέρνει κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το Σαββατοκύριακο θέματα εργασίας σάς φορτίζουν. Εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 9-11 Αυγούστου ανοίξτε ένα παράθυρο στην τύχη. Οι συναισθηματικές επαφές, οι αλλαγές και τα θέματα που έχουν σχέση με το εξωτερικό ευνοούνται. Οι φίλοι είναι κοντά σας. Το Σαββατοκύριακο αποφύγετε την υπερβολική δουλειά ή το πολύ φαγητό. Γενικότερα οι υπερβολές μπορεί να σας ζημιώσουν. Πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ενδεχομένως να χρειάζονται την στήριξή σας. Προσέχετε τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο.

Παρθένος

Η Παρασκευή είναι μια πολύ καλή μέρα, για να ασχοληθείτε εσείς οι Παρθένοι με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας. Το Σαββατοκύριακο η Σελήνη στον Αιγόκερω ευνοεί ιδιαίτερα τις σχέσεις σας με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Βέβαια, τα προβληματάκια και οι συζητήσεις δεν λείπουν. Οτιδήποτε έχει σχέση με την επαγγελματική ή την κοινωνική σας ζωή ίσως είναι ιδιαίτερα πιεστικό. Εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας φροντίστε να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Η συναισθηματική σας ζωή περνά από αρκετές διακυμάνσεις αυτόν τον καιρό. Τα έξοδά σας εξακολουθούν να τρέχουν.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς η Παρασκευή είναι μια καλή μέρα, για να δείτε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Γενικότερα, θα μπορούσα να πω ότι βρίσκεστε σε συναισθηματική έξαρση. Οτιδήποτε έχε σχέση με ταξίδια, σπουδές και πνευματικές εργασίες ευνοείται. Το Σαββατοκύριακο ένα οικογενειακό σας θέμα έρχεται στο προσκήνιο. Προσπαθήστε να το επιλύσετε. Πρέπει να βρείτε το κουράγιο και την υπομονή για να τα ρυθμίσετε θέματα που έχουν ενδεχομένως σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Αν είστε γεννημένοι γύρω στις 11 Οκτωβρίου, είναι πιθανό να κάνετε κάποιες λαθεμένες σκέψεις ή υπερβολές, οι οποίες αφορούν είτε τις προσωπικές είτε τις επαγγελματικές ή κοινωνικές σας σχέσεις. Μην πάρετε ακόμη αποφάσεις, αφήστε να περάσουν λίγες μέρες και θα δείτε τα πράγματα πιο καθαρά. Αν είστε γεννημένοι στις αρχές Οκτωβρίου, θα σας απασχολήσουν θέματα που έχουν σχέση με τον σύντροφό σας.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς έρχονται στο προσκήνιο θέματα που έχουν σχέση με την εργασία σας. Την Παρασκευή επιλύστε ένα οικονομικό σας θέμα. Το Σαββατοκύριακο πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ενδεχομένως να σας φορτίσουν. Οι πολλές υποχρεώσεις σας μπορεί να σας εκνευρίσουν. Οτιδήποτε έχει σχέση με ταξίδια, σπουδές και νομικές υποθέσεις θα πρέπει να το μελετήσετε καλά, πριν πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις. Μην κάνετε τις επιλογές σας με υπερβολική αισιοδοξία, γιατί μπορεί αυτό να σας ζημιώσει στο μέλλον.

Τοξότης

Την Παρασκευή η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας και ωθεί εσάς τους Τοξότες να ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα. Συζητήστε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Το Σαββατοκύριακο μπορεί να σας φορτίσουν κάποια οικονομικά θέματα. Όμως, υπάρχει μια ευχάριστη και σημαντική περίοδος για σας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 8-10 Δεκεμβρίου. Θα έχετε επαφές με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Προσέχετε τον τρόπο που χειρίζεστε τα οικονομικά σας.

Αιγόκερως

Το Σαββατοκύριακο, με την Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, εσείς οι Αιγόκεροι θα θελήσετε να ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα. Όμως, εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας, στο τέλος Δεκεμβρίου, θα θελήσετε να επιλύσετε κάποια επαγγελματικά σας θέματα. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 8-9 Ιανουαρίου θα πρέπει να προσέχετε, γιατί ενδεχομένως να κάνετε κάποιες λαθεμένες εκτιμήσεις πάνω σε θέματα σχέσεων αλλά και σε οικογενειακά ζητήματα. Οι Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών μπορείτε να είστε ήσυχοι. Θα έχετε ευχάριστες επαφές, ενώ μπορείτε να ρυθμίσετε τυχόν θέματα που σας απασχολούν αυτόν τον καιρό.

Υδροχόος

Για σας τους Υδροχόους η Παρασκευή είναι μια αρκετά καλή ημέρα, κατά την οποία θα δείτε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Το Σαββατοκύριακο η επιθυμία σας ίσως είναι να απομονωθείτε, όμως δεν θα μπορέσετε να την πραγματοποιήσετε. Ευχάριστες επαφές υπάρχουν για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 6-8 Φεβρουαρίου. Προσέχετε γενικότερα την υγεία σας, αλλά και θέματα της εργασίας σας. Κάποια οικογενειακά θέματα εξακολουθούν να σας απασχολούν.

Ιχθείς

Για σας τους Ιχθύς η Παρασκευή είναι μια ευχάριστη μέρα, κατά την οποία θα έχετε κοινωνικές αλλά και επαγγελματικές επαφές. Το Σαββατοκύριακο ίσως υπάρχουν υποχρεώσεις, τις οποίες δεν θα μπορέσετε εύκολα να ρυθμίσετε. Ακόμη, οτιδήποτε έχει σχέση με φίλους ή αγαπημένα σας πρόσωπα ίσως είναι αρκετά πιεστικό για σας αυτό το διήμερο. Όμως, οι μετακινήσεις σας και οι συζητήσεις που θα κάνετε ευνοούνται. Προσέχετε τα οικονομικά σας. Βάλτε τα σε τάξη, για να μην βρεθείτε αντιμέτωποι με απρόβλεπτα έξοδα.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ