Selfies με κοινωνικό μήνυμα από τον 19ο αιώνα: Τα 5 στάδια της «ευφορίας» από έναν μέθυσο με στυλ [εικόνες] - iefimerida.gr

Selfies με κοινωνικό μήνυμα από τον 19ο αιώνα: Τα 5 στάδια της «ευφορίας» από έναν μέθυσο με στυλ [εικόνες]

Selfies με κοινωνικό μήνυμα από τον 19ο αιώνα: Τα 5 στάδια της «ευφορίας» από έν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην εποχή των social media έχει γίνει μόδα να απαθανατίζονται άνθρωποι στις πιο «ευάλωτες» και αμήχανες στιγμές τους με τους πρωταγωνιστές τέτοιων φωτογραφιών να βρίσκονται αρκετές φορές σε κατάσταση ευφορίας λόγω αλκοόλ.Ωστόσο, η τέχνη της φωτογραφίας δεν ανακαλύφθηκε τα τελευταία χρόνια, αλλά εδώ και αιώνες, και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η huffington post δείχνουν πως είναι να ποζάρει ένας μεθυσμένος με στυλ.

Τα «Πέντε στάδια του μεθυσιού» καταγράφουν το πως μεταμορφώνεται ένας άνθρωπος όταν καταναλώνει αλκοόλ.

Οι φωτογραφίες αυτές έχουν τραβηχτεί από τον Τσαρλς Πέρσι Πίκερινγκ περίπου στα 1860 και πιθανότατα χρησιμοποιήθηκαν για κοινωνικούς σκοπούς ώστε να προειδοποιήσουν τους ανθρώπους για τις επιπτώσεις του αλκοόλ, παρά το γεγονός ότι είναι ελαφρώς ξεκαδριστικές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ