Το Honda S2000 επανέρχεται δριμύτερο - iefimerida.gr

Το Honda S2000 επανέρχεται δριμύτερο

Το Honda S2000 επανέρχεται δριμύτερο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Honda τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο έχει βάλει, χωρίς σε καμία περίπτωση να τις έχει ξεχάσει, σε δεύτερη μοίρα τις οικολογικές της ανησυχίες και προτάσσει το σπορ προφίλ της. Έτσι εκτός από τα Civic Type R, NSX και S660 –το τελευταίο μπορεί να προορίζεται αρχικά μόνο για την ιαπωνική αγορά αλλά δεν αποκλείεται τίποτα- προγραμματίζει να παρουσιάσει το 2017 το διάδοχο του S2000, του διθέσιου ρόουντστερ της που ήταν ένα από τα πιο δυναμικά σπορ μοντέλα της προηγούμενης δεκαετίας.

Το νέο S2000 θα είναι και πάλι 2.000 κυβικών αλλά με turbo –πρακτικά θα κινείται από τον ίδιο κινητήρα που θα χρησιμοποιείται και στο Civic Type R- ενώ θα έχει και υβριδική υποβοήθηση που εξελίσσεται σε συνεργασία με τη McLaren. Έτσι η απόδοσή του θα φτάνει τους 350 ίππους, που θα αρκούν για ένα 0-100 σε περίπου 5 δεύτερα, την ίδια στιγμή που η μέση κατανάλωσή του δεν θα ξεπερνά τα 7 λίτρα για κάθε 100 χιλιόμετρα. Όσο για την τιμή του υπολογίστε κάτι γύρω στις 50.000 ευρώ.

Το Honda S2000 επανέρχεται δριμύτερο | iefimerida.gr 0
Το Honda S2000 επανέρχεται δριμύτερο | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ